Megosztás:

Miért fizetnél többet az autódért? 0% THM minden Renault személygépjármű modellre! (x)

0% THM minden Renault személygépjármű modellre!
0% THM minden Renault személygépjármű modellre! © Renault

Megtetszett az új Megane család dinamikus formaterve vagy a Clio felszereltsége, és az előnyös vásárlások híve vagy? Akkor a Renault aktuális konstrukcióit neked találták ki.

Kamatmentes pénzügyi lehetőségekkel alkalmad nyílik inkább tartozékokkal és kiegészítőkkel felszerelni álmaid autóját a helyett, hogy kamatokat fizetnél. Ha céges ügyfél vagy, akár lízingelhetsz is.

A 0% THM hitelkonstrukcióval kiválasztott és a feltételeknek megfelelő járművet részletre, kamatmentesen megvásárolhatod.

1

Ha inkább haszongépjárművet vennél üzleti ügyeid és beruházásaid bonyolítására, akkor neked is van egy Renault-ajánlat: a legnagyobb biztonságot nyújtó finanszírozási forma, fix kamatozású konstrukció, válaszd bármelyik modellt! Az ajánlat 25% önerő befizetésétől, akár 60 hónapos futamidőre igényelhető, amely során a havidíj kiszámítható, biztos lehetsz a hosszú távú pénzügyi biztonságban.

Válassz a Renault haszongépjárművei közül, a 2,5% fix kamatozású ajánlattal nem nyúlsz mellé.

Látogass el a budakalászi Autó Triplex szalonba, ahol kollégáinktól további részletes tájékoztatást kaphatsz finanszírozási megoldásainkról!

MEGOSZTÁS:

Ezt olvastad már?

A Forma-1-ből a szezon végén távozó Felipe Massa azt mondja, a jelenlegi mezőnyből Fernando...

Hozzászólások

( komment)