Minden versenyen pontot szerezne a Force India - F1VILÁG.HU

Minden versenyen pontot szerezne a Force India

HIRDETÉS

A Force India csapatfőnöke, Vijay Mallya biztos abban, hogy csapata a szezon valamennyi versenyén pontokért szállhat harcba.


A Force India csapatfőnöke, Vijay Mallya biztos abban, hogy csapata a szezon valamennyi versenyén pontokért szállhat harcba.

A szakember az indiai kiscsapat hivatalos weboldalának nyilatkozva beszélt az előttünk álló versenyekről, s elmondta azt is, nagyon elégedett az első három verseny alakulásával.

„Úgy gondolom, hogy összességében elégedettek lehetünk a szezonkezdettel” – mondta Mallya.

„Az, hogy pontokat szerezünk és van egy autónk, mely képes a legjobb 10 közé kvalifikálni magát azt jelenti, hogy megfelelő pozícióban vagyunk ahhoz, hogy építsünk versenyképességünkre, amint elkezdődik az európai szezon.”

Mallya hozzátette, panaszra semmi okuk, hiszen mind az újonc Paul di Resta, mint Adrian Sutil kiváló teljesítményt nyújt.

„Nagyon büszke vagyok mindkét versenyzőnkre. Paul nagyszerűen versenyez és rendkívül gyorsan beleszokott a Forma-1-be. Mindehhez hozzáadva Adrian sebességét és tapasztalatát, nem látok okot arra, miért ne harcolhatnánk pontokért a szezon összes versenyén.”

A szakember továbbá elhintette, komoly fejlesztésekkel készülnek az európai versenyekre, és bíznak abban, hogy sikerült további előrelépéseket tenniük.

„Van készülőben néhány ígéretes aerodinamikai fejlesztés, melyektől a következő versenyeken jelentős teljesítménybeli előrelépést várunk.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!