Montezemolo: A bajnokság a mi kezünkben van - F1VILÁG.HU

Montezemolo: A bajnokság a mi kezünkben van

HIRDETÉS

Erős Ferrarit vár a 2012-es bajnokság hátralévő felében az olasz istálló elnöke, Luca di Montezemolo.


Erős Ferrarit vár a 2012-es bajnokság hátralévő felében az olasz istálló elnöke, Luca di Montezemolo.

A szakember a maranellói gárda hivatalos weboldalának nyilatkozva kifejtette, bár Fernando Alonso suzukai balesete miatt elveszítette előnyét a bajnoki összetettben, a trófea sorsa továbbra is a Ferrari kezében van.

„Az ehhez hasonló időszakokban szeretném igazán látni azt a Ferrarit, amit ismerek” – mondta Montezemolo.

„Egy csapatot, mely összpontosít, és higgadt marad. Hamarosan felhívom telefonon Fernandót is, hogy motiváljam őt a hátralévő öt versenyre.”

Alonso Suzukában már az első kanyarban kiesett, miután Kimi Räikkönen hátulról nekiment autójának. Csapattársa, Felipe Massa viszont parádézott Japánban, és 2010 óta először állhatott fel a dobogóra, miután második lett.

„Felipe vasárnapi második helye nagyon fontos a bajnokság utolsó szakaszában, amikor szerepvállalása még fontosabb. Hatalmas erőfeszítést várok mérnökeinktől, akik már megmutatták, mire képesek, és teljes mértékben tisztában vagyunk azzal, hogy a bajnokság még mindig a mi kezünkben van.”

„Tudjuk, hogy a legerősebb versenyzőre számíthatunk, és csupán mások hibája Spában, illetve itt, Suzukában vezetett odáig, hogy elveszítette előnyét riválisaival szemben. Ne felejtsük el, hogy a két baleset nélkül Fernandónak ma legalább 30 ponttal több lenne.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!