Verstappen vs. Ocon

Mormotát gázolt Grosjean az F1-es edzésen

Fotó: Haas F1 Team
Fotó: Haas F1 Team

Elütött egy mormotát a Forma-1-es Kanadai Nagydíj második szabadedzésén Romain Grosjean.

A mókusfélék családjába tartozó rágcsálók rendre felbukkannak a montreali versenypálya környékén, a mai második szabadedzés során is előszeretettel mutatta meg a televíziós közvetítés rendezője, ahogy az egyik példány a fűben lapulva „kísérte figyelemmel” a versenyautók száguldozását.

Sajnos vagy ő, vagy egy fajtársa nem úszta meg ép bőrrel a mai programot, a Haas F1-es csapata ugyanis az edzés végén arról számolt be, Romain Grosjean a leintés előtt nem sokkal elütött egy állatot a kanadai pálya hosszú egyenesében.

A csapat később egy fotót is közzétett arról, az emlős milyen kárt okozott Grosjean versenyautójában:

Fotó: Haas F1 Team

 

 

Kapcsolódó cikkek

Grosjean: Déjà vu érzésem van

Romain Grosjean számára egyáltalán nem alakult jól az F1-es szezon első versenye – hasonlóan a tavalyi Ausztrál Nagydíjhoz, idén is kieséssel zárta a futamot, méghozzá hasonló körülmények miatt.

Magnussen: Működnek az új F1-es szabályok

A Haas versenyzője, Kevin Magnussen úgy érzi, működnek a 2019-es idényre bevezetett új szabályok, és a versenyautók könnyebben tudják követni egymást, ezáltal több előzést láthatunk majd a versenyeken.

Az F1-es csapatok barcelonai tesztbeosztása

Hétfőn hivatalosan is megkezdik a felkészülést a 2019-es Forma-1-es idényre a királykategória csapatai. Barcelonában tesztel a száguldó cirkusz mezőnye!

Friss hírek