Nagy fejlesztésekkel érkezik Budapestre a Red Bull - F1VILÁG.HU

Nagy fejlesztésekkel érkezik Budapestre a Red Bull

HIRDETÉS
F1 Grand Prix of Austria

Jelentős fejlesztésekkel készül a két hét múlva esedékes Magyar Nagydíjra a Red Bull Forma-1-es csapata.

Minderről az osztrák istálló versenyzője, Daniel Ricciardo beszélt a minap Silverstone-ban, aki azt reméli, a szezon második felében még közelebb tudnak majd kerülni riválisaikhoz.

„Úgy hiszem, a budapesti hétvégére lesz valami jelentős dolog” – mondta az ausztrál.

„Ezen a hétvégén még a szokásos apróságok vannak, melyekből mindig viszünk valamennyi versenyre. De Budapesten egy sokkal komolyabb fejlesztési csomagunk lesz.”

Daniel Ricciardo a bakui győzelem után a múlt hétvégi Osztrák Nagydíjon harmadik lett, Christian Horner csapatfőnök pedig azt mondja, bizakodva várhatják a folytatást.

„Ha sikerül építkeznünk az ausztriai teljesítményre, akkor sikerülhet bekerülnünk autóinkkal a Ferrari és a Mercedes közé” – mondta a Red Bull csapatfőnöke.

„A versenyzőinknek nincs vesztenivalójuk, szóval mindent megtesznek a lehető legjobb eredményért. Nem igazán vagyunk harcban a vb-címért. Daniel eléggé le van maradva, de persze még szeretnénk komoly eredményeket elérni.”

„És a versenyzők is érzik, hogy fejlődik az autó: az egyensúly jobb, a leszorítóerő pedig több. Remélhetőleg lesznek olyan pályák a közeljövőben, melyeken harcolni tudunk az előttünk lévő srácokkal.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!