Verstappen vs. Ocon

Napokon belül döntés születhet Massáról is

Napokon belül eldőlhet, Felipe Massa a Ferrari csapatánál folytathatja-e pályafutását a 2013-as évadban.


Napokon belül eldőlhet, Felipe Massa a Ferrari csapatánál folytathatja-e pályafutását a 2013-as évadban.

A Ferrari elnöke, Luca di Montezemolo csütörtökön úgy nyilatkozott, hamarosan döntést hoznak arról, ki lesz Fernando Alonso csapattársa a következő szezonban. Egyre nagyobb az esély arra, hogy az olasz gárda szerződést hosszabbít Massával, kinek legutóbbi eredményei az elnököt is meggyőzték.

„Nagyon bízom benne, hogy a Spa óta látott fejlődés a következő versenyen, Japánban megerősítést nyer – nemcsak az eredmények tekintetében, de pszichológiai szempontból is.”

Mint ismert, Massa kiábrándító teljesítménnyel kezdte a szezont, az elmúlt versenyeken azonban javuló formát mutatott: szerződése az idény végén lejár, és már hosszú ideje pletykáltak arról, távoznia kell Maranellóból.

 

Kapcsolódó cikkek

Az F1-es csapatok barcelonai tesztbeosztása

Hétfőn hivatalosan is megkezdik a felkészülést a 2019-es Forma-1-es idényre a királykategória csapatai. Barcelonában tesztel a száguldó cirkusz mezőnye!

Riportfilm: A Ferrari 2019-es autójának bemutatója

Pénteken egy lenyűgöző prezentáció keretében mutatta be új autóját a Ferrari Forma-1-es csapata. Az SF90-es modellel idén Sebastian Vettel és Charles Leclerc szállhat harcba. A bemutatóról exkluzív riportfilmet készített az F1VILÁG.HU.

Még festésétől is gyorsabb lett az új Ferrari

Pénteken prezentálta 2019-es, SF90-es kódjelű versenyautóját a Ferrari Forma-1-es csapata. Az új modellen számos újítás szembetűnő, ami azonban a legfeltűnőbb, az kétségkívül a matt fényezés.

Friss hírek