Nem eladó a Lotus Forma-1-es csapata

Nem eladó a Lotus Forma-1-es csapata – jelentette ki a gárdát tulajdonló Genii Capital ügyvezetője, Gerard Lopez, aki ezzel együtt elismerte, továbbra is támogatók után kutatnak.


Nem eladó a Lotus Forma-1-es csapata – jelentette ki a gárdát tulajdonló Genii Capital ügyvezetője, Gerard Lopez, aki ezzel együtt elismerte, továbbra is támogatók után kutatnak.

Az enstone-i gárda jelenleg negyedik a bajnoki összetettben, az elkövetkezendő években pedig már tényleg a világbajnoki címekért szeretne harcba szállni.

„Már többször elmondtam, hogy maradunk a Forma-1-ben, mert érdekünkben áll”
– szögezte le Lopez az f1news.ru című orosz lapnak nyilatkozva.

„Két éve is így volt, tavaly is így volt, és semmi sem változott. Nem rejtjük véka alá, hogy továbbra is keresünk új támogatókat – beszélünk erről a nyilvánosság előtt is, de nem azt mondjuk, hogy eladó a csapat. És ez nagy különbség.”

A hírek szerint a Genii számára jelenleg egyáltalán nem nyereséges a Lotus F1-es csapatának üzemeltetése, a 41 esztendős szakember azonban kijelentette, eszük ágában sincs hátat fordítani Enstone-nak.

„Nekünk az bőven elég, hogy a csapat nem veszteséges” – fogalmazott. „A mi érdeklődésünk nagy mértékben attól függ, hogy a csapat a legjobbak közt van-e a bajnokságban, vagy sem.”

„Nyerni, és a legjobbak közt lenni – ez jelenti a legfőbb motivációt számunkra.”

 

Kapcsolódó cikkek

Maldonado: Derült égből villámcsapás

Derült égből villámcsapásként érte a Renault-tól való menesztése Pastor Maldonadót – a venezuelai elárulta, néhány óra alatt változott meg drámaian a helyzete.

Maldonado bejelentette, távozik a Forma-1-ből

Pastor Maldonado hétfőn megerősítette, 2016-ban már nem lesz tagja a Forma-1 mezőnyének – ezzel gyakorlatilag biztossá vált, Kevin Magnussen a Renault színeiben visszatér a száguldó

Friss hírek