Nem értenek egyet a Mercedes versenyzői - F1VILÁG.HU

Nem értenek egyet a Mercedes versenyzői

HIRDETÉS

Ellentétes véleményt fogalmaztak meg Felipe Massa Williamshez való szerződéséről a Mercedes Forma-1-es csapatának versenyzői.


Ellentétes véleményt fogalmaztak meg Felipe Massa Williamshez való szerződéséről a Mercedes Forma-1-es csapatának versenyzői.

A brazil pilóta nyolc szezon után távozik a Ferrari alakulatától, 2014-ben pedig az idén története leggyengébb szezonját teljesítő grove-i gárdánál folytatja pályafutását, ahol Valtteri Bottas csapattársa lesz.

Lewis Hamilton, a Mercedes világbajnok versenyzője úgy gondolja, Massának nagyon jól jöhet a friss környezet.

„Ez egy nagyszerű lehetőség Felipe számára” – mondta Hamilton, aki 2008-ban az utolsó pillanatban orozta el a bajnoki elsőséget Massa elől.

„Nagyon sok időt töltött el a Ferrarinál. Ez bizonyos tekintetben jó volt, de az, hogy most elszerződik máshová, kipróbál új dolgokat, és új emberekkel dolgozik együtt, fel fogja frissíteni őt.”

„Olyan, mintha kimenne a friss levegőre, ugyanez volt a helyzet velem is. Ráadásul a Williamsnek jövőre jó motorja lesz. Szóval úgy vélem, ez egy fordulópont lehet számára.”

Nem ért egyet csapattársa véleményével Nico Rosberg, aki annak idején versenyzett már a Williams alakulatánál.

„Szerintem nagyon nehéz dolga lesz” – mondta a német.

„Sokkal korlátozottabb lesz minden most, hogy elhagy egy olyan csapatot, mint a Ferrari, ahol minden lehetséges volt, és most a Williamsnél folytatja. Nehéz lesz adaptálódnia egy kisebb alakulathoz.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!