Nem olyan biztos, hogy Verstappen a Red Bullnál marad - F1VILÁG.HU

Nem olyan biztos, hogy Verstappen a Red Bullnál marad

HIRDETÉS
Jos Verstappen, Max Verstappen édesapja a minap egy interjúban elhintette, egyáltalán nem kizárt, hogy a fiatal versenyző a következő években már nem a Red Bull versenyzője marad.
MONTMELO, SPAIN - FEBRUARY 20: Max Verstappen of Netherlands and Red Bull Racing talks with his father Jos Verstappen in the garage during day three of F1 Winter Testing at Circuit de Catalunya on February 20, 2019 in Montmelo, Spain. (Photo by Mark Thompson/Getty Images) // Getty Images / Red Bull Content Pool  // AP-1YGD8MNUD1W11 // Usage for editorial use only // Please go to www.redbullcontentpool.com for further information. //

Verstappen szerződése 2020 végéig szól az energiaital-gyárosoknál, Christian Horner pedig nemrég egy interjúban arról beszélt, meggyőződése, hogy a holland pilóta ki is tölti mindezt – habár az elmúlt hetekben arról pletykáltak, a Mercedes igényt tarthat szolgálataira, és egy, a szerződésében lévő záradék lehetővé is tenné számára a távozást az idei szezon végén.

Verstappen édesapja, Jos nemrég a De Telegraaf című holland lapnak nyilatkozva elismerte, többet vártak az idei évtől.

„Jelenleg úgy tűnik, a jó megoldás az, hogy Max marad a Red Bullnál. De szorosan figyeljük azt, hogy miképp alakulnak a dolgok. Azt gondoltuk, jobb esélyeink lesznek idén. De a Mercedes jobb motorral és jobb autóval rendelkezik” – mondta a holland ex-versenyző.

„A jelenlegi helyzetben elképzelhető az is, hogy Max nem nyer versenyt idén.”

Verstappen egyébként 2017-ben hosszabbította meg szerződését 2020 végéig.

„Ami a hosszú távú terveket illeti, el kell gondolkodnunk azon, hogy mit is szeretnénk tenni a következő években” – célozgatott a fiatal pilóta apja. 

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!