Verstappen vs. Ocon

Nem veti be új padlólemezét a Ferrari Mexikóban

Fotó: Pirelli

Nem veti be új fejlesztésű padlólemezét a Ferrari – habár kipróbálták az F1-es Mexikói Nagydíj szabadedzésén, mégsem fogják használni a versenyen.

A Ferrari még az Amerikai Nagydíjon tesztelte új padlólemezét, azonban a versenyen akkor sem használták – ezúttal sem veti be újítását az olasz istálló.

A csapat Mexikóban is felszerelte az új padlólemezt az első szabadedzésen, azonban úgy döntöttek, nem fogják tovább használni a hétvége során.

„Érdekes volt” – nyilatkozta Vettel a tapasztalatairól. „Sokat tanultunk, és maradunk a régi csomagunknál.”

A maranellói gárda egyébként több fejlesztést is eldobott, amit az utóbbi időben használtak az autón – állítólag ennek köszönhető, hogy a csapat Austinban újra versenyképes volt.

 

Kapcsolódó cikkek

Vettel a leggyorsabb az első barcelonai tesztnapon

A Ferrari német versenyzője, Sebastian Vettel volt a leggyorsabb a Forma-1-es csapatok barcelonai tesztjének nyitónapján. Kimi Räikkönen számára nem indult könnyen a nap, ám végül produktív napot zárt a katalán fővárosban.

F1-es teszt: Vettel a leggyorsabb délelőtt

Hétfőn megkezdték a tesztelést a Forma-1 csapatai Barcelonában – a Ferrari számára jól indult a nap, Kimi Räikkönen azonban az Alfa Romeóval már pár perc után a sóderágyba csúszott.

Az F1-es csapatok barcelonai tesztbeosztása

Hétfőn hivatalosan is megkezdik a felkészülést a 2019-es Forma-1-es idényre a királykategória csapatai. Barcelonában tesztel a száguldó cirkusz mezőnye!

Friss hírek