Nem volt jó napja, de Verstappen így is elégedett a Red Bull autójával - F1VILÁG.HU

Nem volt jó napja, de Verstappen így is elégedett a Red Bull autójával

HIRDETÉS
Fotó: Red Bull Racing

Nem alakult túl jól az eheti barcelonai teszt zárónapja Max Verstappen és a Red Bull csapata számára, az ifjú holland azonban azt mondja, eddig nagyon elégedett az RB14-es versenyautóval.

Verstappen a délelőtt nagy részét a garázsban töltötte műszaki problémák miatt, délután pedig a kavicságyban fejezte be a napot. A Red Bull versenyzője így mindössze 35 kört tudott megtenni.

A holland azt mondja, ezen a héten még nem a teljesítmény volt a cél, leginkább arra öszpontosítottak, hogy autójuk jól működjön.

„Ma egyetlen körrel sem a teljesítményt céloztuk meg, de amikor ilyenek a körülmények, tehát nem ideálisak, akkor a legjobb, ha arra összpontosítunk, hogy minden úgy működik, ahogy szeretnénk, és hogy az adatok egyeznek azzal, amit a szélcsatornában láttunk. Ma ezt tettük” – mondta Verstappen.

„Volt néhány kisebb problémánk a nap során, délután pedig kicsúsztam a kavicságyba. Próbáltam kitolatni, de beragadtam.”

Verstappen ennek ellenére azt mondja, elégedett az RB14-es versenygéppel, és reméli, jövő héten produktívabb munkát tudnak majd végezni a második előszezoni teszten.

„Eddig meglehetősen elégedett vagyok az autóval, és talán a második héten már többet meg tudunk mutatni abból, hogyan is állunk riválisainkkal szemben. Nagyon remélem, hogy naposabb hét vár ránk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!