Nicolas Todt lesz Mick Schumacher menedzsere

Fotó: FIA F3
Fotó: FIA F3
A legfrissebb hírek szerint Nicolas Todt folytatja Mick Schumacher menedzselését – a német nemrég bekerült a Ferrari Forma-1-es csapatának juniorprogramjába.

A legfrissebb hírek szerint Nicolas Todt folytatja Mick Schumacher menedzselését – a német nemrég bekerült a Ferrari Forma-1-es csapatának juniorprogramjába.

A hétszeres Forma-1-es világbajnok Michael Schumacher fia tavaly megnyerte a Forma-3-as Európa-bajnokságot, idén pedig a Forma-2-ben folytatja a versenyzést.

A Ferrari nemrég jelentette be, hogy Schumacher bekerült a maranellóiak juniorprogramjába.

Schumacher pályafutását eddig Sabine Kehm menedzselte, aki sok éven át dolgozott együtt édesapjával, Michael Schumacherrel is – előbb sajtószóvivőként, majd menedzserként.

A legfrissebb hírek szerint viszont Mick Schumacher pályafutását a továbbiakban az All Road Management nevű menedzsmentiroda egyengeti, melyet a Ferrari egykori csapatfőnöke, a jelenleg FIA-elnökként tevékenykedő Jean Todt fia, Nicolas alapított.

Az All Road Management segíti egyébként Charles Leclerc pályafutását is, aki idén már a Ferrari versenyzőjeként állhat rajthoz az F1-ben.

Todt sokat segíthet Schumachernek abban, hogy a német mihamarabb bekerüljön az F1-be: a hírek szerint a német akár már idén tesztelhet a Ferrari autójával, új menedzsere azonban kiharcolhatja azt is, hogy a fiatal versenyző a Ferrari motorjait használó Haasnál, vagy Saubernél teszteljen, amire Leclercnek is lehetősége volt.

 

Kapcsolódó cikkek

Kukába a papírformával, jön az Azeri Nagydíj!

Hétvégén következik az Azeri Nagydíj, amely mindenben ellentmond az F1-es városi pályákkal szemben felállított hiedelmeknek: eddig csak izgalmakat, előzéseket és fordulatokat láthattunk Bakuban!

Vettel: 2020 végéig biztosan maradok

Sebastian Vettel, a Ferrari F1-es pilótája úgy érzi, még ereje teljében van, ami a versenyzést illeti, így egyelőre nem gondol a visszavonulásra.

Friss hírek