Verstappen vs. Ocon

Nicolas Todt lesz Mick Schumacher menedzsere

Fotó: FIA F3
A legfrissebb hírek szerint Nicolas Todt folytatja Mick Schumacher menedzselését – a német nemrég bekerült a Ferrari Forma-1-es csapatának juniorprogramjába.

A legfrissebb hírek szerint Nicolas Todt folytatja Mick Schumacher menedzselését – a német nemrég bekerült a Ferrari Forma-1-es csapatának juniorprogramjába.

A hétszeres Forma-1-es világbajnok Michael Schumacher fia tavaly megnyerte a Forma-3-as Európa-bajnokságot, idén pedig a Forma-2-ben folytatja a versenyzést.

A Ferrari nemrég jelentette be, hogy Schumacher bekerült a maranellóiak juniorprogramjába.

Schumacher pályafutását eddig Sabine Kehm menedzselte, aki sok éven át dolgozott együtt édesapjával, Michael Schumacherrel is – előbb sajtószóvivőként, majd menedzserként.

A legfrissebb hírek szerint viszont Mick Schumacher pályafutását a továbbiakban az All Road Management nevű menedzsmentiroda egyengeti, melyet a Ferrari egykori csapatfőnöke, a jelenleg FIA-elnökként tevékenykedő Jean Todt fia, Nicolas alapított.

Az All Road Management segíti egyébként Charles Leclerc pályafutását is, aki idén már a Ferrari versenyzőjeként állhat rajthoz az F1-ben.

Todt sokat segíthet Schumachernek abban, hogy a német mihamarabb bekerüljön az F1-be: a hírek szerint a német akár már idén tesztelhet a Ferrari autójával, új menedzsere azonban kiharcolhatja azt is, hogy a fiatal versenyző a Ferrari motorjait használó Haasnál, vagy Saubernél teszteljen, amire Leclercnek is lehetősége volt.

 

Kapcsolódó cikkek

Az F1-es csapatok barcelonai tesztbeosztása

Hétfőn hivatalosan is megkezdik a felkészülést a 2019-es Forma-1-es idényre a királykategória csapatai. Barcelonában tesztel a száguldó cirkusz mezőnye!

Riportfilm: A Ferrari 2019-es autójának bemutatója

Pénteken egy lenyűgöző prezentáció keretében mutatta be új autóját a Ferrari Forma-1-es csapata. Az SF90-es modellel idén Sebastian Vettel és Charles Leclerc szállhat harcba. A bemutatóról exkluzív riportfilmet készített az F1VILÁG.HU.

Még festésétől is gyorsabb lett az új Ferrari

Pénteken prezentálta 2019-es, SF90-es kódjelű versenyautóját a Ferrari Forma-1-es csapata. Az új modellen számos újítás szembetűnő, ami azonban a legfeltűnőbb, az kétségkívül a matt fényezés.

Friss hírek