Lauda felhívta a kórházból Hamiltont

Fotó: Red Bull
Fotó: Red Bull

Lewis Hamilton, a Mercedes F1-es versenyzője a héten beszélgetett Niki Laudával, az osztrák ugyanis a kórházból felhívta őt telefonon.

Lauda július végén esett át tüdőtranszplantáción, azóta Bécsben kezeik – egy barátja nemrégiben úgy nyilatkozott, hamarosan elhagyhatja az intenzív osztályt, és megkezdődhet a rehabilitáció.

A Mercedesnél sokat gondolnak Laudára, aki nyilvánvalóan hiányzik mindenki számára az F1-es paddockból. Hamilton elmondta, nagyon örült, hogy az osztrák a héten felhívta őt, és sikerült beszélgetniük telefonon.

„Két nappal ezelőtt beszéltem Nikivel. Felhívott – teljesen lesokkolt, hogy végre hallhattam felőle. Az ő hangja jelentette a hetem fénypontját” – nyilatkozta a 33 éves pilóta. „Mondtam neki, hogy hé, Niki, a hangod alapján fiatalabb vagy, mint ezelőtt!

„Olyan keményen dolgozik a gyógyulásán, amennyire csak tud. Határozottan elkötelezett aziránt, hogy újra fitten és jó formában térjen vissza. Ezt csodálatos látni” – folytatta a brit, aki tervezi, hogy még idén meglátogatja a Mercedes elnökét.

„Olyan boldog vagyok, hogy minden jól megy. Niki nagyon hálás az orvosoknak, hogy ilyen jó munkát végeztek.”

Ezeket olvastad már?

 

 

Kapcsolódó cikkek

Friss hírek

 

 

 

 

 

 

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!