Nincs barátság Kvyat és Sainz között

F1 Grand Prix of Bahrain - Previews
BAHRAIN, BAHRAIN - APRIL 13: Daniil Kvyat of Russia and Scuderia Toro Rosso, Carlos Sainz of Spain and Scuderia Toro Rosso, Daniel Ricciardo of Australia and Red Bull Racing and Max Verstappen of Netherlands and Red Bull Racing walk during previews to the Bahrain Formula One Grand Prix at Bahrain International Circuit on April 13, 2017 in Bahrain, Bahrain. (Photo by Mark Thompson/Getty Images)

A Toro Rosso ifjú versenyzője, Daniil Kvyat elárulta, egyáltalán nem ápol baráti viszonyt csapattársával, Carlos Sainzcal.

A két versenyző természetesen minden követ megmozgat azért, hogy bizonyítson és lenyűgözze a Red Bull vezérkarát, és feltehetően ez a legfőbb oka annak, hogy egyáltalán nem barátkoznak egymással a versenyhétvégéken, illetve a versenypályán kívül sem.

„Tény: Carlos és én soha nem voltunk barátok” – mondta Kvyat az orosz Sport FM rádiónak nyilatkozva.

„Jól kommunikálunk és tisztelettel bánunk egymással, de a versenypályán küzdünk a végsőkig. Ez még nem jutott el arra a pontra, hogy azt mondjuk, problémáink vannak egymással, és remélem, hogy ez nem is fog megtörténni. De minden lehetséges.”

„De bízom benne, hogy nem lépjük át ezt a vonalat.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
}

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!