Norris: Biztató, hogy le tudtuk gyűrni az egyik Red Bullt

Fotó: Red Bull Racing
BAHRAIN, BAHRAIN - MARCH 31: Pierre Gasly of France driving the (10) Aston Martin Red Bull Racing RB15 leads Lando Norris of Great Britain driving the (4) McLaren F1 Team MCL34 Renault on track during the F1 Grand Prix of Bahrain at Bahrain International Circuit on March 31, 2019 in Bahrain, Bahrain. (Photo by Lars Baron/Getty Images) // Getty Images / Red Bull Content Pool // AP-1YW21YJ451W11 // Usage for editorial use only // Please go to www.redbullcontentpool.com for further information. //
A McLaren Forma-1-es csapatának ifjú versenyzője, Lando Norris azt mondja, nagyon örül annak, hogy a Bahreini Nagydíjon képesek voltak felvenni a versenyt a Red Bull Racinggel.

A brit pilóta a 6. helyen ért célba a szahíri versenyen, és bár Max Verstappen előtte, a 4. helyen végzett, Pierre Gasly csak 8. lett a szezon második versenyén.

Norris azt mondja, a jövőre nézve mindenképpen biztató az, hogy képesek voltak nyers tempóban legyűrni az egyik Red Bullt.

„Ausztrália után tudtuk, hogy pontokat szerezhetünk” – mondta a brit tehetség.

„Nyers tempóban tudtuk legyűrni a Red Bullt. És még Vettelhez képest is… megelőzött engem, de aztán nem húzott el tőlem annyira.”

„Azt gondolom, bizonyos pályákon, például Bahreinben a tempónk sokkal jobb, mint Ausztráliában a Mercedeshez és a Ferrarihoz képest.”

„Ebből a szempontból pedig sokkal élvezetesebb számomra a versenyzés. És szerintem a nézők is jobban élvezik. Remek, élvezetes verseny volt, és reméljük, hogy az év későbbi szakaszában is ilyen pozíciókban végezhetünk.”

„Az idei évre igyekeztünk egy kicsit egyszerűbbé tenni az autót. Kezdett komplikálttá válni, és sok olyan dolog volt, amik elkezdtek zavaróvá válni – egyszerűen kezdett bonyolulttá válni.”

„Bizonyos tekintetben tettünk néhány lépést hátra, hogy ezáltal előrelépjünk, és jobb platformot biztosítottunk magunknak.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
pp_gemius_hit('Aurgi_e7YvPTGxeFO8vlnqSc71yG41rhwqueMi4R8QT.b7');

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!