Norris: Jó irányba halad a McLaren

Fotó: McLaren
Fotó: McLaren
Nem volt problémamentes napja kedden, ám 80 kör megtétele után végül az élen zárt Barcelonában a McLaren Forma-1-es csapatának újonca, Lando Norris.

A brit versenyző és csapata tovább folytatták a felkészülést a március közepén esedékes Ausztrál Nagydíjra, és bár sikerült teljesíteni a tervezett programot, Norris alatt kétszer is megállt az MCL34-es.

Az egyik megállást a hidraulikus nyomás elvesztése okozta, a másodikról egyelőre nem adott tájékoztatást a csapat.

„Az egész nap jó nap volt, habár nem köröztünk annyit, mint akartunk” – mondta Norris.

„Múlt hét óta sikerült egy kicsit javítani az autón, főleg a hosszabb etapokon, szóval jó irányba haladunk, ami pozitívum. Fontos, hogy ez így is maradjon.”

„Összességében sokkal felkészültebbnek érzem magam. Csütörtökön még egyszer autóba ülhetek, hogy véglegesítsünk mindent Ausztráliára.”

 

Kapcsolódó cikkek

Sainz úgy lett 14., hogy mindent kihozott a McLarenből

Kiábrándítóan szerepelt a Forma-1-es Kínai Nagydíj szombati időmérőjén a McLaren csapata, pedig két hete, Bahreinben felcsillant a remény, hogy a wokingiaknak sikerül közelebb kerülniük az élmezőnyhöz.

Bemutatták Alonso Indy 500-as autóját

Bemutatta Fernando Alonso Indianapolis 500-ra készülő versenyautóját a McLaren – a spanyol versenyző májusban vesz részt másodszor a legendás versenyen.

A McLaren nem vár rendszeres csatákat a Red Bull-lal

Ígéretesen szerepelt a múlt hétvégi Bahreini Nagydíjon a McLaren Forma-1-es csapata, az istállónál azonban nem számítanak arra, hogy mostantól rendszeresen harcba szállhatnak majd a Red Bull Racinggel.

Friss hírek