Nyáron már győzne a Red Bull-lal a Honda

Fotó: Red Bull Racing
Fotó: Red Bull Racing
Nyáron már versenyt nyerne a Forma-1-ben a Red Bull Racing csapatával a Honda.

Az energiaital-gyárosok a Renault erőforrásait cserélték le a Honda V6-osaira a 2019-es évre, a szezon pedig ígéretesen indult, Max Verstappen ugyanis dobogóra állhatott az évadnyitó Ausztrál Nagydíjon.

Maszaszi Jamamoto, a Honda ügyvezetője a Motorsport.com című lapnak nyilatkozva elárulta, tovább folytatják a kemény munkát, a cél pedig a győzelem.

„Ez egy nagyon fontos év számunkra, hiszen a hibrid érában először dolgozunk egyszerre két csapattal” – mondta.

„Most abban a helyzetben vagyunk, hogy kifejezhetjük, mennyire igyekszik a Honda győzni. Reméljük, hogy sikerül, talán nyár környékén. Nagyon szeretnénk. Végre van esélyünk megmutatni azt a filozófiát, mellyel a győzelemre törekszünk.”

A szakember hozzátette, a biztató melbourne-i kezdés ellenére nem dőlhetnek hátra.

„Az az őszinte érzésünk, hogy még nem értük el a Ferrari és a Mercedes szintjét az erőforrásunkkal. Szóval túl kell szárnyalnunk a jelenlegi szintet.”

Miközben a Red Bull Racinggel a győzelmekért akar harcolni a Honda, a Toro Rossóval a középmezőny elejét célozzák meg.

„A két csapattal eltérőek a céljaink. A Red Bull egy topcsapat, kiváló versenyzőkkel, menedzsmenttel és karosszériával. Szóval jó motorokat kell építenünk. Ha ez sikerül, a győzelem útjára léphetünk velük.”

„Ami a Toro Rossót illeti, tavaly már megalapoztuk a kapcsolatunkat. Úgy hisszük, hogy a fejlődés útjára léptünk. Egy dobogóval, vagy dobogó közeli eredménnyel meg tudnánk mutatni a fejlődésünket.”

Maradj még, olvasd el ezeket is!

 

 

Kapcsolódó cikkek

Friss hírek

 

 

 

 

 

 

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!