Nyerj Räikkönen-könyvet a kedvenc kimis sztoriddal!

Kimi_konyv_Jatek

Ősszel jelent meg „Az ismeretlen Kimi Räikkönen” című könyv, amely már magyarul is elérhető – és most az F1Világgal akár meg is nyerheted!

A Räikkönenről szóló könyv azért is számít szenzációnak, mert a finn kevés bepillantást enged az életébe – habár ez instagramos jelenléte óta kicsit megváltozott. Ennek ellenére a médiának nem mesél családjáról, titkairól, a könyvből viszont nagyon sok eddig ismeretlen sztorit ismerhetünk meg róla.

Remek lehetőség a rajongók számára, hiszen a Helikon Kiadó jóvoltából most akár Te is megnyerheted Kari Hotakainen könyvét – a feladat csupán annyi, hogy írd le a Kimihez kapcsolódó kedvenc sztoridat, eseményt, nyilatkozatot, rádióüzenetet, versenyt, előzést. Bármi lehet, ami szerinted vicces, emlékezetes.

A hozzászólásokat Facebookon, a nyereményjátékos poszt alatt várjuk, amelyet ide kattintva érsz el.

Az ismeretlen Kimi Räikkönen című könyvről további részleteket itt találsz.

 

Kapcsolódó cikkek

Räikkönen elárulta, mi fogott ki rajta Kínában

Az Alfa Romeo versenyzője, Kimi Räikkönen azt mondja, csak azért nem tudott a top 6 mögött végezni a vasárnapi Kínai Nagydíjon, mert problémái voltak az első abroncsok hőmérsékletével a futam második felében.

Bottasé a pole, a Ferrari esélytelen volt az időmérőn!

A Mercedes versenyzője, Valtteri Bottas szerezte meg a rajtelsőséget a Forma-1-es Kínai Nagydíjon. A finn 23 ezreddel bizonyult jobbnak csapattársánál, Lewis Hamiltonnál, a Ferrarinak esélye sem volt a Mercedes ellen, a második sor az olaszoké.

Friss hírek