Ocon: Ez a lehető legrosszabb érzés

Fotó: Force India
Fotó: Force India

Esteban Ocon, a Force India F1-es versenyzője szerint „hülye indokkal” vették el pontjait és zárták ki őt az Amerikai Nagydíjról.

Az Amerikai Nagydíjat követően Esteban Ocont és Kevin Magnussent is diszkvalifikálták a versenyről, így mindkettejük pontjait elvették.

A Force India versenyzőjénél az volt a probléma, hogy a futam első körében átlépték az üzemanyag-átfolyás megengedett 100 kg/óra mértékét. A stewardok a csapat meghallgatását követően úgy döntöttek, kizárják a Force India pilótáját a futamból, így Ocon elveszítette a 8. helyét.

Ocon a közösségi médiában adott hangot idegességének:

„Az, hogy egész verseny alatt nyomom, jó néhány pontot szerzek, majd a végén egy hülye indokkal diszkvalifikálnak, az a lehető legrosszabb érzés” – írta Ocon.

A mi hibánk – de az biztos, hogy nem adjuk fel!” – tette hozzá a francia.

 

Kapcsolódó cikkek

Bemutatták: Ilyen lesz a Racing Point F1-es autója

Torontóban, egy ünnepélyes prezentáció keretében mutatta be 2019-es Forma-1-es versenyautójának kinézetét a Racing Point F1 csapata. Az elmúlt években Force India néven ismertté vált istálló az előttünk álló szezonban a Sergio Perez – Lance Stroll kettőssel vág neki a világbajnoki küzdelmeknek.

Nem lesz Lola a Force Indiából

Szerette volna használni a Lola nevet a Forma-1-ben a Force India, ám végül Racing Point néven folytatja szereplését a csapat 2019-ben.

Friss hírek