Ocon: A Mercedesnél elégedettek a fejlődésemmel - F1VILÁG.HU

Ocon: A Mercedesnél elégedettek a fejlődésemmel

HIRDETÉS
Fotó: Sahara Force India

A Force India versenyzője, Esteban Ocon azt mondja, a pályafutását egyengető Mercedesnél elégedettek azzal a fejlődéssel, amit első teljes F1-es idényében mutatott.

A francia versenyző 2017-ben az egyéni pontverseny 8. helyén zárt, 1 hellyel, illetve 13 ponttal lemaradva csapattársától, Sergio Pereztől.

A Mercedes juniorversenyzője egy kivétellel minden versenyen célba ért, 18 alkalommal pedig pontot is tudott szerezni.

„A Force Indiánál elégedettek a munkámmal, és a Mercedes is elégedett azzal, amit csinálok” – mondta Ocon az Autosport című szaklapnak.

„Szóval mindenki boldog, nekem pedig folytatnom kell, és bele kell adnom mindent.”

Ocon azt mondja, folyamatos kapcsolatban van a Mercedes-főnök Toto Wolff-fal, és a Mercedes gyári csapata is hasonlóképp tesz a Force Indiával, hogy figyelemmel kísérjék előmenetelét.

„A legtöbbször telefonon beszélünk, és olykor a pályán is. Felhívnak egy gyors meetingre, 35-40 percre, hogy lássák, miképp boldogulok, mik a problémáim, és hogy javulnom kell-e.”

„És vannak értekezleteik a Force Indiával is, hogy lássák, miképp alakul a fejlődésem. Nagyon közel állnak hozzám, hogy figyeljék a fejlődésem, ami normális. Ők a legfőbb támogatóim, tagja vagyok a programjuknak.”

„Érdekli őket, mit csinálok, és szerintem ez jó dolog.”

Hirdetés

[su_service title=”Ocon egy kivétellel minden futamon célba ért tavaly” icon=”icon: camera” size=”20″]

[/su_service]

Ocon azt mondja, egyelőre még nem gondolkodik azon, hogy mikor lehet a Mercedes gyári versenyzője.

„Jelenleg a Force Indiánál végzendő munkámra összpontosítok” – magyarázta.

„Ha a Force India és a Mercedes is elégedett lesz, bőven lesznek lehetőségek a jövőben. Ha az ember jó munkát végez, mindig vannak opciók. Arra kell fókuszálnom, amit a pályán csinálok, illetve a mérnökökkel való munkára.”

„Nagyon bízom a menedzsmentemben a Mercedesnél, tudom, hogy mindig remekül végezték a munkájukat, és jó döntéseket hoztak.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!