Ocon: Perez elnézést kért, de ezzel nincs vége…

Fotó: Singapore GP Media
Esteban Ocon, Racing Point Force India VJM11 and Sergio Perez, Racing Point Force India VJM11 battle at the start of the race at Formula One World Championship, Rd15, Singapore Grand Prix, Race, Marina Bay Circuit, Singapore, Sunday 16 September 2018.

Esteban Ocon azt mondja, csapattársa, Sergio Perez elnézést kért tőle a Forma-1-es Szingapúri Nagydíjon történt balesetük miatt.

A két versenyző rögtön a rajt után, a verseny első körében koccantak, minek következtében Ocon a falnak ütközött és rögtön kiesett.

A két versenyző a futam után átbeszélte egymással a történteket, Perez pedig bocsánatot kért – Ocon viszont azt mondja, nehéz lesz túllépni az incidensen.

„Elnézést kért tőlem, bocsánatot kért” – mondta Ocon a Motorsport.com kérdésére.

„De minden elszállt. Az egyetlen dolog, amire gondolni tudok, hogy nem szereztünk pontot ezen a hétvégén – egy olyan hétvégén, ahol mindketten pontszerző helyen kellett volna végeznünk, erős eredményt érhettünk volna el.”

„Megvolt a tempónk hozzá. És igen, ez most egy borzalmas helyzet, amiben vagyunk. Ez minden, amit elmondhatok, mást nem tudok hozzáfűzni. Nem, ez nem ugyanaz a helyzet, mint tavaly, ott lapoztunk.”

Fotó: Singapore GP Media

A Force India ügyvezetője, Otmar Szafnauer az eset után kijelentette, versenyzőik nem csatázhatnak egymással a jövőben.

„Nem tudom, hogyan fog dönteni a csapat” – reagált Ocon.

„Nyilván senki sem örül ennek a helyzetnek – ez teljesen nyilvánvaló. Meglátjuk…”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!