Ők köröznek a csütörtöki F1-es tesztnapon - F1VILÁG.HU

Ők köröznek a csütörtöki F1-es tesztnapon

HIRDETÉS
Csütörtökön befejezik eheti, barcelonai tesztprogramjukat a Forma-1 csapatai. A királykategória mezőnye már három tesztnapon túl van, jövő héten pedig még négy napon át körözhetnek a versenyzők.
Fotó: Mercedes

Az első két tesztnapon a Ferrari volt a leggyorsabb Sebastian Vettellel és Charles Leclerc-rel, míg a szerdai, harmadik napon Daniil Kvyat futotta meg a legjobb időt. A köridőknél persze sokkal fontosabb egyelőre a megtett táv, ebben a tekintetben pedig a világbajnoki címvédő Mercedes sem szégyenkezhet.

A német istálló csütörtökön is mindkét versenyzőjét beveti: délelőtt Lewis Hamilton köröz majd a W10-essel, délután pedig Valtteri Bottas lesz munkában.

A Ferrarinál Charles Leclerc, a Red Bullnál Pierre Gasly dolgozhat, a Renault-nál pedig ezúttal is Daniel Ricciardo és Nico Hülkenberg is lehetőséget kap.

A Williams csapata George Russell révén tegnap megkezdte az új, FW42-es kódjelű versenyautó tesztelését, ma délelőtt pedig Robert Kubica is munkához láthat. A lengyel mindazonáltal délutánra átadja majd a volánt ifjú csapattársának.

A nap során természetesen folyamatosan beszámolunk majd a barcelonai eseményekről, a tesztnap végén pedig jelentkezünk részletes összefoglalónkkal.

Ők tesztelnek ma:

Forrás: Circuit de Catalunya-Barcelona

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!