Olasz sajtó: A McLaren motort kért a Ferraritól

ViYwvXZLN0OcsoVhTBeuWsNQ9Lo1H51C_DJ5R5030
Red Bull Ring, Spielberg, Austria. Saturday 8 July 2017. Stoffel Vandoorne, McLaren MCL32 Honda. Photo: Charles Coates/McLaren ref: Digital Image DJ5R5030, kerb

Olasz sajtóértesülések szerint nem zárható ki, hogy 2018-ban a Ferrari motorjaival vesz részt a Forma-1-es világbajnokság küzdelmeiben a McLaren csapata.

Bár ez a forgatókönyv meglehetősen abszurdnak tűnik, tekintve a két istálló évtizedeken át tartó rivalizálását, a Gazzetta dello Sport a minap arról számolt be, a wokingi gárda vezetősége bizony felkereste a Ferrarit.

A McLaren még 2015-ben lépett szövetségre a Hondával, mellyel korábban komoly sikereket ért el a száguldó cirkuszban – jelenleg azonban egész egyszerűen képtelen a győzelmekért harcolni a páros.

A hírek szerint már hetekkel ezelőtt döntés született a McLarennél arról, hogy az idei szezon végén szakítanak a Hondával, bár ezt egyik fél sem erősítette meg.

Természetesen logikus lépés volna a McLaren számára, ha ismét a Mercedesszel kötne partnerséget – a csapat állítólag már egyeztetett is a németekkel erről, a Gazzetta dello Sport szerint azonban azt írja, a Ferrarit is felkereste már a patinás brit istálló.

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!