Palmer: Emelt fővel távozhatok a Renault-tól - F1VILÁG.HU

Palmer: Emelt fővel távozhatok a Renault-tól

HIRDETÉS
Motor Racing - Formula One World Championship - Singapore Grand Prix - Race Day - Singapore, Singapore

Jolyon Palmer azt mondja, azok után, hogy Szingapúrban F1-es pályafutása legjobb eredményét érte el, az idény végén emelt fővel távozhat a Renault-tól.

Palmer a 6. helyen futott be a Szingapúri Nagydíjon, jövőre pedig már nem lehet ott a Renault csapatánál, helyét ugyanis a Toro Rossótól érkező Carlos Sainz veszi majd át.

„Hogy őszinte legyek, semmi különbséget nem érzek az előző 14 versenyhez képest” – mondta Palmer a Motorsport.com kérdésére. „A nyomás mindig ott van az F1-ben. És én mindig jól akarok szerepelni.”

„Az év elején is elöl akartam lenni, és szükségem volt a jó eredményekre. Bárcsak a mostani korábban jött volna, de nehéz év volt… És ez csak a szezon 1/20-a volt. Minden versenyre fókuszálok, és még 6 futam hátravan, bármit is hoz a jövő.”

„Minden versenyen a legjobbat akarom nyújtani, és emelt fővel akarok távozni az idény végén. Remélhetőleg több ilyen eredmény lesz még.”

Palmer azt mondja, mindig hitt abban, hogy képes a jó eredményekre, de a körülmények sokszor ellene voltak.

„Spában is sok pontot kellett volna gyűjtenünk, de ott volt a váltócsere miatti büntetés, és aztán beragadtam a forgalomba. Monzában is a mezőny végéről indultunk, és nem tudtunk célba érni.”

„De a teljesítményem ezeken a hétvégéken versenyképes volt. És most végre összejött egy tiszta verseny. Az autó pedig csak jobb lesz a következő futamokon, ami magabiztosságot ad. Tavaly pontokat szereztem Malajziában, szóval remélem, hogy idén is összejön néhány.”

A brit versenyző reméli, azzal, hogy távozik a Renault-tól, még nem ér véget számára a Forma-1-es pályafutás.

Hirdetés

A hírek szerint Palmernek a Williamsnél lehet esélye, ahol Felipe Massa helyét veheti át a következő idényre.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!