Megosztás:

Palmer: Jövök a srácoknak néhány itallal

Palmer mindkét szabadedzést törött autóval fejezte be.
Palmer mindkét szabadedzést törött autóval fejezte be. © Renault Sport F1 Team

Jolyon Palmer, a Renault versenyzője mindkét szabadedzésen összetörte autóját, így a csapat tagjainak bőven lesz munkája a szombati edzés és időmérő előtt.

Palmer az első szabadedzésen ráhajtott a Hungaroring új kerékvetőjére, aminek következtében leszakadt az első vezetőszárnya és a padlólemez is megsérült. A csapat a második gyakorlásra összerakta a versenygépet, azonban a beállítások terén nem volt minden tökéletes – ez vezetett a második balesethez, állítja Palmer.

„Ez nem olyan nap volt, amilyet bárki szeretett volna, de az első szabadedzés jónak tűnt” – nyilatkozta a brit.

„Az, hogy a top 10-ben kezdtük a hétvégét, pozitív, még akkor is, ha megsérült az első szárnyam és a padlólemez, miután túl szélesre vettem a pályát, és az új kerékvetők következményeit érezhettem.”

„Az autó nem viselkedett jól a második edzés kezdetén sem, ez pedig hozzájárult ahhoz, hogy a falban végeztem” – mondta a Renault versenyzője.

„Ami a holnapi napot illeti, a beállításokon finomítunk majd, mert tudjuk, hogy ezen a területen van potenciál. A garázsomban lesz egy kis munka, szóval a hétvége befejeztével jó néhány hideg ital fogja várni őket, hogy köszönetet mondjak nekik.”

MEGOSZTÁS:

Ezt olvastad már?

Pénteken beindult az élet a Hungaroringen, a szabadedzésekkel ugyanis megkezdődött a 32. Forma-1...

Hozzászólások

( komment)