Palmer kész felvenni a harcot Hülkenberggel - F1VILÁG.HU

Palmer kész felvenni a harcot Hülkenberggel

HIRDETÉS
Motor Racing - Formula One World Championship - Chinese Grand Prix - Preparation Day - Shanghai, China

A Renault ifjú versenyzője, Jolyon Palmer azt mondja, tisztában van azzal, hogy sokan arra számítanak, Nico Hülkenberg gyakorlatilag a földbe döngöli majd őt a 2017-es idényben.

Hülkenberget igazán nagyra tartják a Forma-1-ben, és korábban esélye volt arra is, hogy topcsapathoz kerüljön – végül azonban soha nem volt szerencséje.

A német versenyző idén már egy gyári csapatnál, a Renault-nál folytatja, ahol Jolyon Palmer csapattársa lett.

Sokak szerint Hülkenberg egyértelműen bizonyítja majd, jobb brit csapattársánál, Palmer azonban nem ijedt meg a rá váró kihívástól.

„Való igaz, hogy nagyon sokan erre számítanak” – mondta a brit versenyző a Motorsport.com című internetes lapnak.

„Tavaly is ez volt az elvárás ilyenkor, és végül nem így alakult. Versenyzőként persze mindig jó, ha egy igazán erős csapattársad van.”

Palmer kifejtette, Hülkenberg kiváló versenyző, de az, hogy ő lehet a csapattársa, egy nagyszerű lehetőség számára.

„Nico igazán nagyszerű eredményeket ért már el, és sokan úgy vélik, hogy egy élcsapatnál kellene lennie. Az tehát, hogy mellette versenyezhetek, egy nagyszerű lehetőség arra, hogy bizonyítsak, és persze tanuljak is tőle.”

Hülkenberg az évadnyitón, Melbourne-ben valóban jobb volt Palmernél, igaz, a brit versenyzőt komoly nehézségek hátráltatták azok után, hogy balesetet szenvedett.

Hirdetés

„Az előszezoni teszteken elég közel voltunk egymáshoz, és szerintem a pénteki szabadedzéseken is összehasonlíthatóak voltunk. Aztán jött a baleset, és utána már különböző „labdajátékokról” beszéltünk… Kínában újrakezdünk mindent.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!