Pérez: A Williams jóval előttünk jár - F1VILÁG.HU

Pérez: A Williams jóval előttünk jár

HIRDETÉS
jm1724ma73

A Force India versenyzője, Sergio Pérez azt mondja, jelenleg a Williams csapata túlságosan is előttük jár, így keményen kell dolgozniuk a következő versenyeken.

Bár a melbourne-i idénynyitón voltak problémák a Force India tempójával, végül mindkét versenyzője pontszerző helyen futott be: Sergio Pérez a 7., Esteban Ocon pedig a 10. helyen végzett.

Bár Pérez 1 hellyel Felipe Massa mögött ért célba, elmondása szerint a Williams jelenleg jóval előttük jár.

„Azt gondolom, jelenleg a Williams túl messze van” – mondta a Force India versenyzője.

„A Toro Rosso is gyorsabb volt nálunk, mint ahogy a Haas is. Szóval elégedettek lehetünk azzal, hogy a stratégiával végül sikerült legyőznünk őket.”

„Azt hiszem, jobb eredményt értünk el, mint vártuk, jobbat, mint amit az autó tempója alapján érdemeltünk volna. Csapatként tökéletes hétvégét teljesítettünk, és ezzel elégedett vagyok.”

Pérez tudja, mihamarabb javítaniuk kell versenyautójuk teljesítményén.

„Azt gondolom, a melbourne-i egy olyan pálya, ahol sokkal jobban számít a versenyzői tudás. Nagyon hepehupás, szűk és nehéz aszfaltcsík. Szóval amint megérkezünk egy szokványosabb helyszínre, jobban fog számítani az autó tempója, tehát többet küszködünk majd.”

„Amilyen hamar csak lehet, fejlesztésekre lesz szükségünk, keményen kell dolgoznunk az autón.”

Hirdetés

„A Force Indiának a múltban sem alakult olyan jól a szezonkezdet. De ez talán a legjobb idénykezdet számomra, amióta a csapatnál vagyok, szóval nagyon bizakodó vagyok. Még nagy utat kell megtennünk, de jelenleg nem tartunk ott, ahol célba értünk vasárnap.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!