Perez: Egyáltalán nem voltak jó edzések - F1VILÁG.HU

Perez: Egyáltalán nem voltak jó edzések

HIRDETÉS
A Racing Point versenyzője, Sergio Perez egyáltalán nem érezte magát kényelmesen az autójában az F1-es Ausztrál Nagydíj első két szabadedzésén.
Fotó: Racing Point

A csapat számos új fejlesztést hozott magával Ausztráliába, miután a teszteken csak egy alap aero-specifikációval köröztek. Perez azonban egyelőre nem elégedett, szerinte még rengeteg munka vár a csapatra, és kompromisszumokra kell jutniuk bizonyos területeken. 

„Nem voltak jó edzések, egyáltalán nem” – mondta Perez. „Azt hiszem, tudjuk, hogy át kell néznünk részleteiben a dolgokat, és holnapra a lehető legjobb kompromisszumot kell megkötnünk.”

„Nagyon szoros a középmezőny, szóval bármit találunk, előnyünkre válik majd.”

„Az egyensúllyal küszködöm kicsit. Szóval meg kell vizsgálnunk, a gumikat is – nyilvánvalóan ezen nagy hangsúly lesz, mert reggel nagyon hűvös a pálya, aztán délután pedig nagyon forró. Szóval még sokat kell dolgoznunk.”

Perez az első és a második szabadedzésen is a 16. helyen végzett, míg csapattársa, Lance Stroll a 13. lett 1,4 másodperces lemaradással az élen záró Lewis Hamiltonhoz képest. A kérdésre, hova pozicionálják magukat most a mezőnyben, Perez így válaszolt: 

Nehéz megmondani, de azt hiszem, ahol Lance végzett, valahol ott vagyunk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!