Perez: Kis híján a falnak csaptam, de remélem, vasárnap is esik

Fotó: Force India
Sergio Perez (MEX) Racing Point Force India F1 VJM11. Belgian Grand Prix, Friday 24th August 2018. Spa-Francorchamps, Belgium.

Pazar teljesítményt nyújtott a Forma-1-es Belga Nagydíj szombati időmérő edzésén a Force India csapata, Sergio Perez pedig azt reméli, az eső holnap sem kerüli el a spái versenypályát.

A néhány hete még csődközelben lévő, hétvégén viszont már új tulajdonosi háttérrel szereplő istálló versenyzői eredményesen beverekedték magukat az időmérő utolsó etapjába szombaton, ahol végül a változó körülmények között remekeltek.

Esteban Ocon a 3., Sergio Perez pedig a 4. rajtkockát csípte el – pedig utóbbi versenyző a vizes pályán kis híján a falnak csapta versenyautóját.

„Nagyszerű eredmény ez a csapat számára mindazon problémák közepette, melyek hátráltattak bennünket” – mondta Perez az időmérő után.

„Kemény néhány hónapon vagyunk túl, a mai pedig egy rendkívül kaotikus időmérő volt. Az Eau Rouge-ban majdnem összetörtem az autót, örülök, hogy most itt lehetek.”

„Remélem, hogy holnap is lesz némi eső. Nem szabad elszállnunk magunktól, de remek a tempónk, és az egyenesekben nagyon jó a végsebességünk.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

OSRAM

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
pp_gemius_hit('Aurgi_e7YvPTGxeFO8vlnqSc71yG41rhwqueMi4R8QT.b7');

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!