Perez már nem álmodozik a Ferrariról

Fotó: Racing Point
Sergio Perez, Racing Point RP19
Sergio Perez, a Racing Point versenyzője teljesen elkötelezett jelenlegi csapata iránt, és bízik benne, hogy az F1-es középmezőny élére állhatnak idén.

Kicsit bizonytalan a jelenlegi erőviszonyokat illetően, azonban Perez biztos benne, hogy a Racing Point a szezonnyitó Ausztrál Nagydíjig rengeteget fog fejlődni és nagy előrelépéseket fog tenni. 

„Nem mi vagyunk a leggyorsabbak a középmezőnyben, de nem is a leglassabbak” – nyilatkozta Perez a spanyol Marca című lapnak. „A cél egyértelműen az, hogy negyedikek legyünk a konstruktőrök bajnokságában, és amit látok, az alapján tartom magam ehhez.”

„Minden készen áll arra, hogy nagy fejlesztések legyenek az autón Melbourne-ben. Az a célunk, hogy összemérhessük magunkat a középmezőny leggyorsabbjaival.”

Perez jelenleg nagyon elkötelezett a Racing Point mellett, és már nem tekint a Ferrarira úgy, mint a lehetséges jövőbeli csapata. A kérdésre, eszébe jut-e még egy esetleges Ferrari-ülés, Perez így felelt: 

„Változtak az idők, és a célom az, hogy ezt a csapatot kísérjem a következő lépcsőfokig. Teljesen belevonódtam ebbe a projektbe, azt hiszem, remek időszakon megyünk keresztül és remek dolgokat tudunk véghezvinni.”

A mexikói pilóta elmondta, szerinte izgalmas szezon lesz az idei, hiszen az eddig látottak alapján sűrű lesz a középmezőny. 

„Arra számítottam, hogy lesznek szakadékok, de nagyon szoros a mezőny az idei szezonban. Az Alfa Romeo is versenyképes lesz, de magabiztos vagyok azt illetően, hogy mindenki előtt fogunk maradni.”  

Maradj még, olvasd el ezeket is!

 

 

Kapcsolódó cikkek

Friss hírek

 

 

 

 

 

 

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!