Perez már nem álmodozik a Ferrariról - F1VILÁG.HU

Perez már nem álmodozik a Ferrariról

HIRDETÉS
Sergio Perez, a Racing Point versenyzője teljesen elkötelezett jelenlegi csapata iránt, és bízik benne, hogy az F1-es középmezőny élére állhatnak idén.
Fotó: Racing Point

Kicsit bizonytalan a jelenlegi erőviszonyokat illetően, azonban Perez biztos benne, hogy a Racing Point a szezonnyitó Ausztrál Nagydíjig rengeteget fog fejlődni és nagy előrelépéseket fog tenni. 

„Nem mi vagyunk a leggyorsabbak a középmezőnyben, de nem is a leglassabbak” – nyilatkozta Perez a spanyol Marca című lapnak. „A cél egyértelműen az, hogy negyedikek legyünk a konstruktőrök bajnokságában, és amit látok, az alapján tartom magam ehhez.”

„Minden készen áll arra, hogy nagy fejlesztések legyenek az autón Melbourne-ben. Az a célunk, hogy összemérhessük magunkat a középmezőny leggyorsabbjaival.”

Perez jelenleg nagyon elkötelezett a Racing Point mellett, és már nem tekint a Ferrarira úgy, mint a lehetséges jövőbeli csapata. A kérdésre, eszébe jut-e még egy esetleges Ferrari-ülés, Perez így felelt: 

„Változtak az idők, és a célom az, hogy ezt a csapatot kísérjem a következő lépcsőfokig. Teljesen belevonódtam ebbe a projektbe, azt hiszem, remek időszakon megyünk keresztül és remek dolgokat tudunk véghezvinni.”

A mexikói pilóta elmondta, szerinte izgalmas szezon lesz az idei, hiszen az eddig látottak alapján sűrű lesz a középmezőny. 

„Arra számítottam, hogy lesznek szakadékok, de nagyon szoros a mezőny az idei szezonban. Az Alfa Romeo is versenyképes lesz, de magabiztos vagyok azt illetően, hogy mindenki előtt fogunk maradni.”  

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!