Pérez még nem tudja, hol folytatja jövőre - F1VILÁG.HU

Pérez még nem tudja, hol folytatja jövőre

HIRDETÉS

Egyelőre még nem született döntés arról, hogy hol folytatja pályafutását 2017-ben a jelenleg még a Force Indiánál versenyző Sergio Pérez.


Egyelőre még nem született döntés arról, hogy hol folytatja pályafutását 2017-ben a jelenleg még a Force Indiánál versenyző Sergio Pérez.

A silverstone-i kiscsapat szeretne élni opciós jogával, és megtartaná a következő szezonra a mexikói pilótát, Pérez szponzorai azonban egyeztetéseket folytatnak más csapatokkal is, így nem kizárt, hogy az ifjú versenyző végül távozik.

Bár Pérez korábban úgy nyilatkozott, szeretné, ha a nyári szünetben kiderülne, hol versenyezhet jövőre, a minap, Belgiumban azt mondta, még nincs döntés jövőjéről.

„Azt hiszem, még egy kicsit korán van” – mondta. „Versenyzőként az ember nyilván szeretné olyan hamar tudni, amilyen hamar csak lehet, de ez nem változtat semmin.”

„Jelenleg az előttünk álló hétvégére fókuszálok. Szeretnék jól szerepelni az év második felében, ez a célom jelenleg. Jó eredményekre hajtok, és beleadok mindent, hogy elkapjuk a Williamst a konstruktőri pontversenyben.”

„Tudom, hogy az én szerződésem mindig kicsit komplikáltabb, hiszen ott vannak a szponzoraim, stb. De őszintén szólva ez semmin sem változtat. Idő kérdése, és megtudom, hol folytatom jövőre. Nem aggódom emiatt, csak az év második felére koncentrálok.”

„Mindenesetre sokáig már nem tarthat a dolog, hiszen 3 hónap múlva vége az idénynek. Szóval remélem, hogy mire lezárul a szezon, tudni fogom, merre tovább.”

Pérez elárulta, ő szívesen maradna a Force Indiánál, a szponzorai azonban igyekeznek megvizsgálni minden opciót.

„Nem arról van szó, hogy távozni akarok a csapattól. Félre ne értsenek! Mindig is mondtam, hogy nagyon jól érzem itt magam, hogy imádom ezt az istállót, és hiszem, hogy szép jövőre várhat ránk. Azt gondolom, a labda a mi, pontosabban a szponzoraim térfelén pattog.”

Hirdetés

„Nyilván nem könnyű a döntés, de ahogy mondtam, nyugodt vagyok, nem aggódom a jövőm miatt.”

Pérez szolgálatai iránt a hírek szerint a Williams és a Renault is élénken érdeklődik.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!