Perez meglepődött: Nem gondoltuk, hogy ennyire jó a Honda - F1VILÁG.HU

Perez meglepődött: Nem gondoltuk, hogy ennyire jó a Honda

HIRDETÉS
Fotó: Force India

A Force India versenyzője, Sergio Perez elárulta, meglepődött azon, hogy a Red Bull Forma-1-es csapata leszerződött a Hondával a következő két szezonra.

Az osztrák istálló kedden jelentette be, az idei szezont követően elbúcsúzik jelenlegi motorpartnerétől, a Renault-tól, és a 2019-es, illetve 2020-as idényben a Honda V6-os erőforrásaival vesz részt a bajnoki küzdelmekben.

Bár a Red Bullnál azt mondják, a Honda meggyőzte őket arról, hogy ez a megfelelő választás, a Force India versenyzője, Sergio Perez elárulta, meglepte őt a döntés.

„Meglepő, mert nem gondoltuk volna, hogy a Honda ennyire jó. Nyilván a Red Bull azért döntött így, mert látták, mi a helyzet a Toro Rossónál” – mondta a mexikói.

„Meg vagyok lepve, és nagyon kíváncsi vagyok, hogyan szerepelnek majd, hiszen a Red Bull garanciát jelent arra, hogy jó autójuk lesz, és egy nagyon erős csomagjuk. Szóval érdekes lesz látni, mire lesznek képesek.”

A Toro Rosso versenyzője, Pierre Gasly azt mondja, a Honda jelentős előrelépéseket tett V6-os erőforrásával idén – a Kanadában bevetett új motorspecifikáció pedig meggyőzte a Red Bullt.

„Remek előrelépést tettek. Azt gondolom, a teljesítmény szempontjából ez komoly segítség lesz” – mondta a francia tehetség.

„Láthattuk Kanadában, hogy képesek voltunk más autókat – például Force Indiákat és Haasokat – megelőzni.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!