Perez: Mindig lesznek, akik kételkednek bennem - F1VILÁG.HU

Perez: Mindig lesznek, akik kételkednek bennem

HIRDETÉS

A Sauber versenyzője kijelentette, elmúlt időszakbéli eredménytelenségének nem az az oka, hogy összezavarta mclarenes szerződése, és mindent megtesz azért, hogy jó eredménnyel zárja a bajnokságot.



Sergio Perez, a Sauber istálló versenyzője kijelentette, elmúlt időszakbéli eredménytelenségének nem az az oka, hogy összezavarta mclarenes szerződése, és elmondása szerint mindent megtesz azért, hogy jó eredménnyel zárja a bajnokságot Brazíliában.

A 22 éves tehetség Lewis Hamiltont váltja jövőre a McLaren Forma-1-es csapatánál, mióta azonban ez bejelentésre került, jelenlegi csapatánál, a Saubernél képtelen volt a pontszerzésre, és több incidensbe is belekeveredett a versenypályán.

Az idén eddig három dobogós eredményt elérő versenyző elárulta, tudja, hogy mindig lesznek kritikusai, kinek száját leghamarabb csak akkor tudja majd befogni, ha jövőre versenyeket nyer a McLarennel.

„Még akkor is lesznek kérdőjelek, ha az összes versenyt megnyerem” – mondta Perez az Autosportnak.

„Jövőre a legjobb csapatnál folytatom, szóval, amíg nem kezdek el következetesen jól teljesíteni a McLarennél, addig lesznek kérdőjelek. Egyelőre arra koncentrálok, hogy a legjobbat nyújtsam minden körben, minden egyes alkalommal, amikor a Sauber autóját vezetem.”

Perez cáfolta, hogy azért gyengélkedett az elmúlt időszakban, mert összezavarta a McLarennel kötött szerződés.

„Hullámvasútszerűen alakultak a dolgaim. Az abu dhabi balesetemet követően beszéltem Charlie Whitinggal, és ő egyetértett velem abban, hogy nem én hibáztam. Ugyanazt tenném most is, a helyes dolgot tettem, amikor megpróbáltam megelőzni [Paul] di Restát.”

„Amikor Japánban megpróbáltam megelőzni Hamiltont, akkor talán hibát követtem el, azonban úgy gondolom, voltak olyan versenyeim, amikor sokkal jobb pozícióban végeztem, mint amire számítottunk.”

Hirdetés

„Egyszóval azt gondolom, jól végzem a dolgom, ám bizonyos okokból kifolyólag a közelmúltban nem jöttek az eredmények. Viszont elégedett vagyok, továbbra is 100 százalékot nyújtok jelenlegi csapatomnak. Nem lenne sportszerű velük szemben, ha a szerződés aláírását követően nem küzdenék a bajnokság utolsó köréig.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!