Verstappen vs. Ocon

Perez nem aggódik mclarenes állása miatt

Miután Martin Whitmarsh, a McLaren csapatfőnöke elhintette, hogy szívesen látná csapatában a jelenleg ferraris Fernando Alonsót, sokan máris munkanélküliként látták Sergio Perezt.


Miután Martin Whitmarsh, a McLaren csapatfőnöke elhintette, hogy szívesen látná csapatában a jelenleg ferraris Fernando Alonsót, sokan máris munkanélküliként látták Sergio Perezt.

A fiatal mexikói pilóta azonban nem aggódik, továbbra is biztos benne, hogy 2014-ben is marad jelenlegi csapatánál – igaz, szerződése hivatalosan még mindig nincs.

A McLarennél nem titkolják, javulást várnak az eddig szürkén teljesítő Pereztől, ráadásul bedobták Alonso nevét is, de a fiatal pilóta elmondása szerint így sem roppan össze.

„Bármelyik csapatnál is vagy, mindig nagyon keményen kell dolgoznod, mindig a legjobbat kell kihoznod magadból, és mindig profin kell viselkedned”- reagált az Autosport honlapján Whitmarsh szavaira Perez.

„Ez az, amit én is teszek, és próbálom a legtöbbet kihozni magamból. Ez mindannyiunk számára egy roppant nehéz szezon, de mindig is mondtam, hogy a jövőm rendben van. Itt leszek jövőre is, és meglátjuk, talán akkor már a bajnoki címért küzdünk.”

A McLaren másik pilótája, Jenson Button ugyanakkor egyenes egyszerű kitalációnak nevezte az Alonsóval kapcsolatos híreszteléseket, szerinte a spanyol nem hagyná el a családjának számító Ferrarit.

 

Kapcsolódó cikkek

Norris úgy érzi, cserben hagyta a McLarent

A McLaren újonc versenyzője, Lando Norris úgy érzi, cserben hagyott mindenkit csapatánál, miután a 8. helyről rajtolva nem sikerült számára a pontszerzés az Ausztrál Nagydíjon.

Kubica miatt nem jutott tovább Sainz

Carlos Sainz, a McLaren versenyzője nagyon csalódott az F1-es Ausztrál Nagydíj időmérőjét követően, miután önhibáján kívül nem sikerült a továbbjutás a Q2-be.

Friss hírek