Perez nem aggódik mclarenes állása miatt

Miután Martin Whitmarsh, a McLaren csapatfőnöke elhintette, hogy szívesen látná csapatában a jelenleg ferraris Fernando Alonsót, sokan máris munkanélküliként látták Sergio Perezt.


Miután Martin Whitmarsh, a McLaren csapatfőnöke elhintette, hogy szívesen látná csapatában a jelenleg ferraris Fernando Alonsót, sokan máris munkanélküliként látták Sergio Perezt.

A fiatal mexikói pilóta azonban nem aggódik, továbbra is biztos benne, hogy 2014-ben is marad jelenlegi csapatánál – igaz, szerződése hivatalosan még mindig nincs.

A McLarennél nem titkolják, javulást várnak az eddig szürkén teljesítő Pereztől, ráadásul bedobták Alonso nevét is, de a fiatal pilóta elmondása szerint így sem roppan össze.

„Bármelyik csapatnál is vagy, mindig nagyon keményen kell dolgoznod, mindig a legjobbat kell kihoznod magadból, és mindig profin kell viselkedned”- reagált az Autosport honlapján Whitmarsh szavaira Perez.

„Ez az, amit én is teszek, és próbálom a legtöbbet kihozni magamból. Ez mindannyiunk számára egy roppant nehéz szezon, de mindig is mondtam, hogy a jövőm rendben van. Itt leszek jövőre is, és meglátjuk, talán akkor már a bajnoki címért küzdünk.”

A McLaren másik pilótája, Jenson Button ugyanakkor egyenes egyszerű kitalációnak nevezte az Alonsóval kapcsolatos híreszteléseket, szerinte a spanyol nem hagyná el a családjának számító Ferrarit.

 

Kapcsolódó cikkek

Sainz úgy lett 14., hogy mindent kihozott a McLarenből

Kiábrándítóan szerepelt a Forma-1-es Kínai Nagydíj szombati időmérőjén a McLaren csapata, pedig két hete, Bahreinben felcsillant a remény, hogy a wokingiaknak sikerül közelebb kerülniük az élmezőnyhöz.

Bemutatták Alonso Indy 500-as autóját

Bemutatta Fernando Alonso Indianapolis 500-ra készülő versenyautóját a McLaren – a spanyol versenyző májusban vesz részt másodszor a legendás versenyen.

A McLaren nem vár rendszeres csatákat a Red Bull-lal

Ígéretesen szerepelt a múlt hétvégi Bahreini Nagydíjon a McLaren Forma-1-es csapata, az istállónál azonban nem számítanak arra, hogy mostantól rendszeresen harcba szállhatnak majd a Red Bull Racinggel.

Friss hírek