Pérez: Örökké emlékezni fogok erre a futamra - F1VILÁG.HU

Pérez: Örökké emlékezni fogok erre a futamra

HIRDETÉS

Rendkívül emlékezetes marad Sergio Pérez számára első hazai versenye, a Mexikói Nagydíj.


Rendkívül emlékezetes marad Sergio Pérez számára első hazai versenye, a Mexikói Nagydíj.

A Force India ifjú versenyzője remek futamot követően a nyolcadik helyen futott be, örömét pedig csak fokozta, hogy teltházas közönség előtt versenyezhetett.

„Erre az élményre örökké emlékezni fogok!” – mondta boldogan Pérez.

„Nagyon szerencsés versenyzőnek mondhatom magam, nagyon szerencsés embernek. Szerettem volna győzelemmel megajándékozni őket, és remélem, hogy egy szép napon össze is jön majd. De a nyolcadik hely ilyen körülmények között olyan, mintha egy első lenne.”

„Életem egyik legjobb versenyét futottam itt. A biztonsági autóval balszerencsések voltunk. Egykiállásos taktikán voltunk, és egészen jónak tűnt a helyzetünk, a legjobb ötben vagy hatban végezhettünk volna ezzel a stratégiával.”

„Amikor bejött a biztonsági autó, azt gondoltuk, meg fogjuk előzni [Nico] Hülkenberget és Felipét [Massa], de végül 3-4 másodperccel mögöttük értem célba.”

„És ez volt életem egyik legnehezebb futama is: kezelni kellett a motort, a fékeket, illetve a hátulról érkező nyomást. Én voltam egyedül egy kiálláson, és én voltam az, akinek sikerült kockáztatni ezzel a gumival. Nehéz volt, de nagyon elégedett vagyok.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!