Petrov: Komoly fájdalmaim voltak - F1VILÁG.HU

Petrov: Komoly fájdalmaim voltak

HIRDETÉS

Szerencsére nem szenvedett komoly sérüléseket a Monacói Nagydíjon elszenvedett balesete nyomán a Lotus Renault GP versenyzője, Vitaly Petrov.


Szerencsére nem szenvedett komoly sérüléseket a Monacói Nagydíjon elszenvedett balesete nyomán a Lotus Renault GP versenyzője, Vitaly Petrov.

Az orosz tehetség a futam vége felé csapódott a korlátnak, miután összeütközött Jaime Alguersuari Toro Rossójával.

Meglehetősen sokáig tartott, amíg Petrovot kiemelték az autójából, melyet követően előbb az orvosi központba, majd a monacói kórházba szállították.

„Mindenekelőtt szeretnék köszönetet mondani szurkolóimnak a jókívánságokért, illetve a pálya orvosi személyzetének, valamint a kórháznak az erőfeszítéseikért és a barátságos bánásmódért, no és persze a csapat törődéséért” – mondta Petrov a gárda hivatalos weboldalának nyilatkozva.

„Elég nagy ütközés volt, és nem éreztem túl jól a lábaimat a baleset után. Azt gondoltam, az lesz a legjobb, ha az orvosi csapat segíti kiszállni az autóból, mert nehezen mozogtam és a lábaim beszorultak a cockpitbe.”

„Nem vesztettem el az eszméletemet, de komoly fájdalmaim voltak, amikor az autóban ültem.”

Petrov hozzátette, sajnálja, hogy így ért véget számára a futam, hiszen úgy érzi, jó eredményt érhetett volna el.

„Kár érte, mert jól rajtoltam, két helyet nyertem rögtön az elején. A bokszkiállás után beragadtam Kamui Kobayashi mögé, aki nagyon lassú volt, illetve Adrian Sutil mögé, aki talán túl agresszíven védte a pozícióját. Viszont nagyon óvatos voltam, mert rendkívül nehéz előzni ezen a pályán.”

„Aztán jött az incidens. Nagy kár, mert értékes pontokat szerezhettem volna ezen a hétvégén. Most alig várom a montreali versenyt. Meg kell oldanunk a problémákat az időmérőn, és jó eredményeket érünk majd el, mivel a versenytempónk általában nagyon jó.”

Hirdetés

Petrov csapattársa, Nick Heidfeld a nyolcadik helyen ért célba vasárnap délután.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!