Petrov visszavágna Törökországban - F1VILÁG.HU

Petrov visszavágna Törökországban

HIRDETÉS

Ugyan két pontot gyűjtött, mégsem teljesen elégedett a hétvégi eredményekkel a Lotus Renault GP versenyzője, Vitaly Petrov.


Ugyan két pontot gyűjtött, mégsem teljesen elégedett a hétvégi eredményekkel a Lotus Renault GP versenyzője, Vitaly Petrov.

Az orosz tehetség kilencedikként futott be a vasárnapi Kínai Nagydíjon, ám természetesen szerette volna megismételni melbourne-i eredményét, erre azonban nem volt lehetősége, elsősorban azért, mert a Renault közel sem volt olyan jó a szombati időmérőn, mint korábban.

„Hogy a kilencedik helyen végeztem és szereztem két pontot jó a csapat számára, pláne annak fényében, hogy nem tudtuk olyan jó helyre kvalifikálni magunkat” – mondta Petrov, majd hozzátette, természetesen jobb eredményre törekedtek, így meg kell tudniuk, mi volt az oka a gyengébb szereplésnek.

„Ezzel együtt kissé csalódottak vagyunk, mert nem tudtunk harcolni az előkelőbb helyekért, így több pontot sem gyűjthettünk. A taktika rendben volt, de most tudtunk kell, hol lehet fejlődnünk.”

„Gondosan analizálni fogjuk az adatokat és meglátjuk, mi ment rosszul, és Törökországban megpróbáljuk megismételni az ausztráliai és malajziai eredményt.”

Petrov csapattársa, Nick Heidfeld csupán tizenkettedik lett Sanghajban, az ő dolgát azonban az is nehezítette, hogy problémák jelentkeztek a kinetikus energia-visszanyerő rendszerrel.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!