Pic továbbra sem tudja, merre tovább 2014-ben - F1VILÁG.HU

Pic továbbra sem tudja, merre tovább 2014-ben

HIRDETÉS

Egy hónap van még hátra az előszezoni tesztek kezdetéig, Charles Pic azonban továbbra sem tudja, hogy 2014-ben is rajthoz állhat-e a Forma-1-ben.


Egy hónap van még hátra az előszezoni tesztek kezdetéig, Charles Pic azonban továbbra sem tudja, hogy 2014-ben is rajthoz állhat-e a Forma-1-ben.

A francia tehetség idén a Caterham színeiben versenyezhetett, a leafieldi alakulat azonban egyelőre még nem tett bejelentést arról, hogy milyen versenyzőpárossal vág neki a következő szezonnak.

A legfrissebb hírek szerint nem elképzelhetetlen, hogy a csapat versenyzői 2014-ben Kobajasi Kamui és Marcus Ericsson lesznek, a Caterham ülésére azonban Heikki Kovalainen, illetve a jelenlegi versenyzők is pályáznak.

„A versenyzői piac szezon végi természetét látva tudtam, hogy nem lesz gyors döntés” – vallotta be Pic az Auto Hebdo című lapnak nyilatkozva.

„A kiscsapat tovább várnak a döntéssel, mint versenyképesebb riválisaik. Számomra logikus volna a Caterhamnél maradni, de a Forma-1-ben az ember soha nem lehet biztos semmiben.”

„A Caterham élvez prioritást számomra, de vannak más opciók is. Őszintén szólva az idény végén láthattuk, hogy a fő probléma nem a versenyzőkkel, hanem a pénzügyi helyzettel van.”

Pic rámutatott arra, a Caterham már az idei szezonban is rengeteg időt és energiát áldozott a 2014-es versenyautóra, amit bizony a 2013-as projekt sínylett meg leginkább.

„A legfőbb probléma az volt, hogy gyakorlatilag a tavalyi autóval kellett teljesítenünk a szezont, és mi voltunk az egyetlen csapat, mely ilyen helyzetben volt.”

„Optimista vagyok, mert nekem és a csapatnak is szükségünk van a stabilitásra.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!