Pitlane: Eredményhirdetés, harmadik forduló - F1VILÁG.HU

Pitlane: Eredményhirdetés, harmadik forduló

Az F1világ.hu partnere, a Pitlane.hu nagyszabású nyereményjátékot szervez, melynek keretén belül értékes és egyedi ajándékok kerülnek kiosztásra a motorsport iránt érdeklődők között.

Az F1világ.hu partnere, a Pitlane.hu nagyszabású nyereményjátékot szervez, melynek keretén belül értékes és egyedi ajándékok kerülnek kiosztásra a motorsport iránt érdeklődők között.

Neked pedig nincs más dolgod, csak regisztrálni, motorsportokkal kapcsolatos érdekes anyagokat feltölteni, és máris részt veszel a nyereményjátékban.

A pitlane.hu oldalról annyit érdemes tudni, hogy a motorsportok rajongóinak készült közösségi oldal, így minden motorsporttal kapcsolatos bejegyzés: sztori, kép, vagy videó feltölthető az oldalra, egy ingyenes regisztráció után. (a házirend bővebben itt olvasható).

Eredményhirdetés – 3. forduló

A harmadik héten is szép számmal érkeztek be anyagok, és a beküldők közül sorsolás útján került ki a győztes, aki nem más, mint icegirl nevű feltöltőnk, aki egy hivatalos 2008-as Forma-1-es szezon-összefoglaló DVD-t, illetve egy Forma-1 Sztorik 2008 c. könyvet nyert.

A nyertessel e-mailben vesszük fel a kapcsolatot.

Senki ne felejtse el, hogy a játék még javában folyik, egészen február 15-ig.

Főnyeremény:

 
Lewis Hamilton saját kezűleg (nem hímzett) aláírt baseball sapkája, Lewis Hamilton: Life in the fast lane DVD – mely részletesen beszámol a világbajnok pályafutásáról, A Forma-1 50 legjobb versenye c. könyv, Talmácsi és a 101 éves magyar motorsport c. könyv
A nevezés feltétele: A főnyereményre azok a felhasználók pályázhatnak, akik a játék ideje alatt legalább egy anyagot beküldtek, és legalább egy embert meghívtak, aki szintén feltöltött legalább egy sztorit, képet, vagy videót az oldalra.

Heti nyeremények (4 db):

Hirdetés

 
1. és 3. hét: Hivatalos F1-es szezon-összefoglaló DVD 2008, Forma-1 Sztorik 2008 c. könyv;
 
2. és 4. hét: Hivatalos MotoGP szezon-összefoglaló DVD 2008, MotorGP Sztorik 2008 c. könyv
A nevezés feltétele: Minden hétfőn nyertest hirdetünk, a nyertes pedig azok közül kerül ki, aki az elmúlt héten (vasárnap éjféllel bezárólag) legalább egy anyagot feltöltött az oldalra.

Különdíj:

  

Alexander Wurz saját kezűleg aláírt tűzálló felsője, Williams

A nevezési feltétele: A különdíj sorsolásában azok vesznek részt, akik a játék ideje alatt legalább egy anyagot feltöltöttek az oldalra. A különdíj annak a feltöltőnek jár, aki a szerkesztőség véleménye szerint a legjobb anyagot küldte be a játék ideje alatt.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!