Räikkönen: Az autó úgy teljesít, ahogy vártuk - F1VILÁG.HU

Räikkönen: Az autó úgy teljesít, ahogy vártuk

HIRDETÉS
Fotó: Hungaroring Media

A várakozásoknak megfelelően teljesít a Ferrari versenyautója a Hungaroringen – ezt mondja Kimi Räikkönen, aki 3 tizedmásodperces hátránnyal a 4. legjobb időt autózta a délutáni tréningen.

A pénteki edzésnapot Sebastian Vettel zárta az élen, így a Ferrari kétségkívül jó formában várhatja majd a hétvége további részét. Az időmérő persze szorosnak ígérkezik, hiszen nemcsak a Mercedes, hanem a Red Bull is odateheti magát a Hungaroringen.

A Ferrari legutóbbi világbajnoka, Kimi Räikkönen ugyan nem volt túl bőbeszédű a nyitónap végén, azt azonban elárulta, elégedett versenyautójával.

„Azt gondolom, szokványos péntekünk volt” – mondta a 2007-es év legjobbja.

„Nyilván van még tennivalónk, a körülmények nem voltak könnyűek. Ez teljesen normális, még csak péntek van, a köridők annyira nem számítanak, úgyhogy az ilyenkor szokásos dolgokat végeztük el. Meglátjuk, hol végzünk majd szombaton.”

„Az autó úgy teljesít, ahogy vártuk – ahogy mondtam, átlagos pénteki nap volt, próbálgattunk dolgokat, próbáltunk tanulni, és remélhetőleg szombaton meglesz mindaz, amire szükségünk van.”

Arra a kérdésre, hogy a Ferrari tavalyhoz hasonlóan kibérelheti-e az első rajtsort az időmérőn, Räikkönen így felelt: „A tavalyi év az tavaly volt, az idei év pedig ma, illetve holnap van… Ki tudja? Aki a legjobb munkát végzi szombaton, az lesz a legerősebb. Megpróbáljuk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!