Räikkönen beszólt a jövőjéről kérdező újságírónak

Fotó: Red Bull Racing
SPIELBERG, AUSTRIA - JUNE 28: The Drivers Press Conference with Kevin Magnussen of Denmark and Haas F1, Kimi Raikkonen of Finland and Ferrari, Daniel Ricciardo of Australia and Red Bull Racing and Sergey Sirotkin of Russia and Williams during previews ahead of the Formula One Grand Prix of Austria at Red Bull Ring on June 28, 2018 in Spielberg, Austria. (Photo by Patrik Lundin/Getty Images)

Kimi Räikkönen besokallt az F1-es Osztrák Nagydíjat megelőző sajtótájékoztatón, miután számos kérdést kapott jövőjével kapcsolatban.

Az utóbbi időben egyre többet hallani a jövő évi pilótamozgással kapcsolatos spekulációkról, amely az élcsapatokat is érinti, így nem csoda, hogy az Osztrák Nagydíjon leginkább erről faggatják a versenyzőket.

Räikkönen jövője is kérdéses, így a csütörtöki sajtótájékoztatón természetesen őt is megkérdezték, mik a lehetőségei a következő szezonra.

„Nem igazán tudom. 2007-ben azt mondtam, hogy a Ferrarival fejezem be, aztán egy ponton mégsem így tűnt. Most megint így tűnik.

A finn további kérdéseket kapott például arról, a McLaren valóban megkereste-e őt egy ajánlattal – ám erre már nem a legtürelmesebben válaszolt.

Persze, hogy beszéltem velük, de még akkor, amikor náluk versenyeztem…” – mondta.

„Nem tudni, hogy mi következik. Meglátjuk. Mint mindig, sokat beszélnek erről, de nem szeretném kommentálni. Ahogy mondtam, egyáltalán nem érdekel, hogy belefolyjak ezekbe az – én szempontomból – nonszensz dolgokba.”

„Szeretnétek tudni. Nem gondolnám, hogy mindenről megkérdezitek a véleményünket, amit leírtok, szóval mindegy. Leírhatjátok azt is, hogy igen, azt is, hogy nem. Általában azt írjátok, ami szerintetek igaz.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

OSRAM

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
pp_gemius_hit('Aurgi_e7YvPTGxeFO8vlnqSc71yG41rhwqueMi4R8QT.b7');

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!