Verstappen vs. Ocon

Räikkönen biztosan rajthoz áll Koreában

Kimi Räikkönen biztosan rajthoz áll a jövő hévégén esedékes Forma-1-es Koreai Nagydíjon.


Kimi Räikkönen biztosan rajthoz áll a jövő hévégén esedékes Forma-1-es Koreai Nagydíjon.

A finn versenyző komoly hátfájdalmakra panaszkodott múlt hétvégén, Szingapúrban, a futam után pedig úgy nyilatkozott, egyelőre még nem biztos abban, hogy fizikailag alkalmas lesz-e a versenyzésre a bajnokság következő fordulóján.

Räikkönen trénere, Mark Arnall azonban a Turun Sanomat című finn lapnak nyilatkozva kijelentette, a 2007-es év világbajnoka biztosan versenyezni fog Koreában.

„Kimi Koreában teljes mértékben versenykész állapotban lesz” – mondta a szakember.

Räikkönen egyébként fájdalmai ellenére a tizenharmadik helyről rajtolva harmadikként ért célba a Szingapúri Nagydíjon.

 

Kapcsolódó cikkek

Räikkönen: Nem voltak komoly elb*szásaink

Váratlan probléma miatt kellett a tervezettnél korábban kiállnia Kimi Räikkönennek a 2019-es Forma-1-es szezon idénynyitó versenyén, az Ausztrál Nagydíjon.

Räikkönen: Whiting nagyszerű ember volt

Az Alfa Romeo versenyzője, Kimi Räikkönen Ausztráliában elárulta, kiváló kapcsolatot ápolt a Forma-1 korábbi versenyigazgatójával, Charlie Whitinggal.

Räikkönen: Én sosem vagyok izgatott

Kimi Räikkönennek egyelőre fogalma sincs, hogy az Alfa Romeo hol áll a többi csapathoz képest az F1-es Ausztrál Nagydíj első két szabadedzése alapján.

Räikkönen: A bulizásnak hála jobb versenyző lettem

Korábban híres volt a tivornyákról, a féktelen bulizásról, Kimi Räikkönen azonban ma már kétgyermekes családapaként vesz részt a Forma-1-es világbajnokság küzdelmeiben. A Beyond The Grid című podcast legújabb epizódjában a finn versenyző elárulja, laza életstílusa mennyire segítette őt pályafutása során.

Friss hírek