Räikkönen elárulta, mit gondol a Ricciardo-pletykákról

Fotó: Red Bull Racing
SHANGHAI, CHINA - APRIL 15: Race winner Daniel Ricciardo of Australia and Red Bull Racing, talks with third place finisher Kimi Raikkonen of Finland and Ferrari on the podium during the Formula One Grand Prix of China at Shanghai International Circuit on April 15, 2018 in Shanghai, China. (Photo by Clive Mason/Getty Images)

Hidegen hagyják a Daniel Ricciardóról és a Ferrariról szóló pletykák az olasz istálló legutóbbi világbajnokát, Kimi Räikkönent.

A finn jelenlegi szerződése 2018 végén lejár, az elmúlt hetekben pedig egyre többet pletykáltak arról, helyét jövőre Daniel Ricciardo veheti át.

Bár maga Ricciardo Bakuban cáfolta, hogy aláírt volna a Ferrarival a következő szezonra, tény, az ausztrálnak abszolút jó esélye lehet a maranellóiaknál, sőt, akár a Mercedesnél is.

Újságírók az Azeri Nagydíj helyszínén természetesen Räikkönent is megkérdezték a dologról, ő azonban szokásához híven igyekezett hárítani. A finn azt mondja, nem foglalkozik a pletykákkal, kizárólag arra összpontosít, hogy jó eredményeket érjen el idén.

„Majd meglátjuk” – mondta a 2007-es év világbajnoka, amikor arról kérdezték, Ricciardo döntése mennyiben befolyásolhatja az ő jövőjét.

„Minden évben ugyanaz a történet. Több mint 15 éve így megy ez. Minden évben leírnak. Én a feladatomra koncentrálok, élvezem a versenyzést – ez az egyetlen dolog, ami itt tart. Mindig rengeteg a pletyka, de ezekből nagyon kevés igaz csak.”

Räikkönennek egyébként kétségkívül fekszik a Ferrari idei autója, habár a versenyeken elért eredményeiben ez különböző okok miatt nem mutatkozott eddig meg. A finn Bakuban a második legjobb idővel zárta a pénteki nyitónapot, így az Azeri Nagydíjon talán újra esélye lehet arra, hogy a győzelemért harcoljon…

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
}

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!