Räikkönen elmondta, hogy van a lába - F1VILÁG.HU

Räikkönen elmondta, hogy van a lába

HIRDETÉS
A nyári szünet során kisebb lábsérülést szenvedett Kimi Räikkönen, a finn versenyző azonban rajthoz tud állni a hétvégi Belga Nagydíjon.
07 RAIKKONEN Kimi (fin), Alfa Romeo Racing C38, action during the 2019 Formula One World Championship, Belgium Grand Prix from August 29 to september 1 in Spa -Francorchamps, Belgium - Photo Xavi Bonilla / DPPI

A finn pilóta sportolás közben szenvedett izomhúzódást, emiatt pedig az Alfa Romeo csapata Marcus Ericssont is Belgiumba rendelte arra az esetre, ha a korábbi világbajnok nem tud rajthoz állni vasárnap.

Räikkönen pénteken sikerrel teljesítette a két, egyenként másfélórás szabadedzést, a nap végén pedig megerősítette, semmi probléma nincs a lábával, így nincs veszélyben indulása.

„Rendben van. Vezetni tudok, ez az egyetlen, ami számít” – mondta Räikkönen, aki a 7. legjobb idővel zárta a belgiumi nyitónapot.

„Azt gondolom, javítanunk kell még az autón. A köridők tekintetében nem volt rossz nap, de vannak dolgok, amiket rendeznünk kell.”

„Többé-kevésbé rendben van a dolog, az első edzéstől kezdve elkezdtünk javulni.”

A száguldó cirkusz mezőnye ezen a hétvégén Monzában vendégszerepel, az F1VILÁG.HU csapata pedig a helyszínről számol be az Olasz Nagydíj eseményeiről! Weboldalunk mellett érdemes figyelemmel kísérni Facebook-oldalunkat is, de természetesen elérhetőek vagyunk az Instagramon is!

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!