Räikkönen: A Hungaroring kedvezhet nekünk - F1VILÁG.HU

Räikkönen: A Hungaroring kedvezhet nekünk

HIRDETÉS
170042_uk

A Ferrari finn versenyzője, Kimi Räikkönen azt reméli, a hétvégi Magyar Nagydíjon ismét az élmezőnyben harcolhat majd.

A rutinos versenyző számára nem alakult könnyen a 2017-es idény első fele, miközben csapattársa, Sebastian Vettel jelenleg vezeti a világbajnoki pontversenyt.

A legutóbbi, Brit Nagydíjon viszont Räikkönen egész hétvégén jobbnak bizonyult a németnél, végül egy gumiprobléma miatt mégsem tudott olyan eredményt elérni, mint szeretett volna.

Räikkönen azt mondja, a képességeiben továbbra is hisz, de egyszerűen a szerencse nem áll mellé.

„Ami engem illet, tudom, hogy megvan a sebességem” – mondta a finn versenyző. „Szóval nem aggódom. Csak az kell, hogy összeálljanak a dolgok, és akkor jönni fognak az eredmények.”

„Az eredményekkel nem vagyok elégedett, az kétségtelen, hiszen versenyeket akarok nyerni, és az élen akarok lenni. Sajnos ez nem mindig olyan könnyű…”

„Silverstone-ban nem értünk el jó eredményt, de annak más okai voltak. Sikerült a legtöbbet kihoznom a csomagunkból a legutóbbi hétvégén, de ez sem volt elég.”

A 2007-es év legjobbja hozzátette, nagyon reméli, hogy a Hungaroringen ismét jó formában lesznek.

„A Hungaroring jobban feküdhet nekünk. Lehet, hogy tévedek, de remélem, hogy az élen harcolhatunk. És remélhetőleg hasonlóan jó érzéseim lesznek az autóval kapcsolatban, mint Silverstone-ban. Csak fontos volna, hogy minden apró részlet passzoljon.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!