Verstappen vs. Ocon

Räikkönen kihagyhatja a Szingapúri Nagydíjat?

Ugyan orvosi csapatával együtt úgy döntött, hogy részt vesz a mai időmérő edzésen, Kimi Räikkönen komoly hátfájdalmai miatt akár a vasárnapi futam kihagyására is kényszerülhet Szingapúrban.


Ugyan orvosi csapatával együtt úgy döntött, hogy részt vesz a mai időmérő edzésen, Kimi Räikkönen komoly hátfájdalmai miatt akár a vasárnapi futam kihagyására is kényszerülhet Szingapúrban.

A finn pilóta már a pénteki edzéseken is hátfájásra panaszkodott és a fájdalmak csak erősödtek a ma délelőtti szabadedzésen, ahol csak a 12. helyen végzett.

A Lotus már készenlétbe állította tartalék versenyzőjét, Davide Valsecchit, azonban az orvosi csapat és Räikkönen közösen úgy döntött, részt vesz az időmérőn, jóllehet az sem kizárt, hogy csak a Q1-ben gördül majd pályára, hogy biztosítsa helyét a rajtrácson.

Amennyiben Raikkönen mégsem tudja vállalni az indulást a vasárnapi versenyen, a szabályok szerint a Lotus már nem nevezhet ki helyettest, így csak egy autóval vághat neki a Szingapúri Nagydíjnak.

 

Kapcsolódó cikkek

Räikkönen elégedett: Az új autó nagy előrelépés!

A 2007-es világbajnok Kimi Räikkönen azt mondja, új csapata, az Alfa Romeo „nagy előrelépést” tett meg autójával a tavalyi versenygéphez képest. A finn „nagyon pozitív” barcelonai nyitónapon van túl.

Räikkönen már a kavicságyban az F1-es teszten

Délelőtt 9 órakor megkezdték a tesztelést a Forma-1 csapatai a spanyolországi Barcelonában. Az előszezonban összesen 8 napon át körözhetnek majd a katalán fővárosban. Kimi Räikkönen pár perc után a sóderágyba csúszott.

Lehullt a lepel Räikkönenék új autójáról!

Hétfőn reggel a barcelonai versenypálya bokszutcájában mutatta be 2019-es Forma-1-es versenyautóját az Alfa Romeo Racing. A C38-as kódjelű versenyautóval idén Kimi Räikkönen és Antonio Giovinazzi versenyezhet majd.

Ma lehull a lepel Räikkönen új F1-eséről

Az első barcelonai teszt reggelék mutatja be hivatalosan 2019-es Forma-1-es versenyautóját az Alfa Romeo. Az új géppel Kimi Räikkönen rögtön meg is kezdi a munkát.

Friss hírek