Megosztás:

Räikkönen: Minden nem lehet rögtön tökéletes

Räikkönen biztos benne, javulni fognak a szombati időmérőre.
Räikkönen biztos benne, javulni fognak a szombati időmérőre. © Scuderia Ferrari

A Ferrari finn versenyzője, Kimi Räikkönen biztos benne, sikerül javulniuk a szombati időmérő edzésre, habár biztos benne, a riválisok is rákapcsolnak majd a folytatásban.

A korábbi világbajnok az 5. legjobb idővel zárta a pénteki napot Mexikóban, szokásosan szűkszavú nyilatkozatában pedig az edzésnap végén azt mondta, a tréningek a megszokott mederben zajlottak, a szombati edzések előtt pedig meg kell tudniuk, hogyan tudnának javítani a teljesítményükön.

„Biztos vagyok benne, hogy tudunk javulni szombatra, de arra azért számíthatunk, hogy mindenki előrelép majd” – mondta a finn versenyző.

„Meglehetősen szokványos péntek volt – kétségtelen, hogy tudunk még fejlődni, arra soha nem lehet számítani, hogy minden rögtön tökéletes lesz. Minden évben nehéz dolgunk van itt, mert eléggé csúszkálunk a leszorítóerő hiánya miatt, de ez van.”

„A hosszú etapokról nem sokat tudok mondani, mert most szálltam csak ki az autóból. Át kell rágnunk magunkat a gyűjtött adatokon, hogy lássuk, mi a legjobb és leggyorsabb megoldás számunkra.”

MEGOSZTÁS:

Ezt olvastad már?

A 4. legjobb idővel zárta a Forma-1-es Mexikói Nagydíj pénteki napját Sebastian Vettel.

Hozzászólások

( komment)