Verstappen vs. Ocon

Räikkönen: Monzában talán várható valamiféle bejelentés

Fotó: Hungaroring Media
Fotó: Hungaroring Media

A 2007-es év Forma-1-es világbajnoka, Kimi Räikkönen azt mondja, egyelőre még nem tudja, mikor tisztázódik jövője, ám talán számítani lehet arra, hogy a Ferrari hazai versenyén, Monzában bejelentést tesz 2019-es felállásával kapcsolatban.

A legfrissebb sajtóhírek szerint a Ferrari nemrég eldöntötte, meghosszabbítja Kimi Räikkönen idén lejáró szerződését – habár korábban még arról szóltak a hírek, az istálló nemrégiben elhunyt elnöke, Sergio Marchionne inkább Charles Leclercnek adna lehetőséget.

Az Olasz Nagydíj csütörtöki sajtótájékoztatóján Räikkönen is jelen volt, és természetesen egyből nekiszegezték a kérdést, mikor várhatóak fejlemények jövőjével kapcsolatban.

„Nem tudom. Egyszer biztosan” – mondta némi humort csempészve mondandójába a „Jégember”.

„Talán itt [Monzában] számíthatunk valamire, korábban itt tudtam meg a dolgokat. Élvezem a versenyzést, a többit annyira nem, ez nem titok. De ez is része a munkánknak.”

„Ha nem szeretnék versenyezni, nem lennék ma itt. De ahogy mondtam, nem tudom biztosan, mikor derülnek ki a dolgok.”

 

Kapcsolódó cikkek

Ez volt a Ferrari legnagyobb problémája Ausztráliában

A Ferrari Forma-1-es csapata mindent megtesz azért, hogy a soron következő versenyre megoldja azokat a problémákat, melyek miatt versenyzői nem tudtak harcba szállni a 2019-es szezon első futamán, az Ausztrál Nagydíjon.

Gyáva volt a Ferrari a leggyorsabb körhöz

A Ferrari csapatfőnöke, Mattia Binotto elárulta, nem merték bevállalni, hogy kihívják a bokszba Charles Leclerc-t a verseny végén azért, hogy friss gumikkal megfuthassa a leggyorsabb kört, ezáltal bezsebelje a plusz 1 pontot.

Räikkönen: Nem voltak komoly elb*szásaink

Váratlan probléma miatt kellett a tervezettnél korábban kiállnia Kimi Räikkönennek a 2019-es Forma-1-es szezon idénynyitó versenyén, az Ausztrál Nagydíjon.

Friss hírek