Räikkönen nem aggódik a műszaki probléma miatt - F1VILÁG.HU

Räikkönen nem aggódik a műszaki probléma miatt

HIRDETÉS
GP GRAN BRETAGNA F1/2017

A 4. legjobb idővel zárta a Forma-1-es Magyar Nagydíj pénteki edzésnapját Kimi Räikkönen. A finnt kisebb technikai probléma is hátráltatta, de elmondása szerint nincs miért aggódniuk.

A Ferrari finn versenyzője a második szabadedzés után elárulta, a délelőtti gyakorlás meglehetősen jól alakult számukra, délután azonban már több problémával szembesültek.

„Egészen jól kezdtünk délelőtt, a második edzés viszont már egy kicsit nehezebben alakult” – fogalmazott a Ferrari versenyzője.

„Kipróbáltunk néhány dolgot, de ezek talán nem voltak túl ideálisak. De annyira rosszak sem voltak. A körülmények elég nehezen alakultak ma, sok volt a piros zászló, szóval nem köröztünk annyit, mint szerettünk volna, de összességében nem volt rossz napunk.”

Arra a kérdésre, hogy milyen esélyei lesznek a pole pozíció megszerzésére szombaton, Räikkönen így felelt: „Majd meglátjuk. Ennél többet nem tudok. Az időmérő után majd kiderül, hogy állunk.”

Räikkönennek egyébként a második edzésen volt egy kisebb megállása a pályán – ám végül folytatni tudta a körözést.

„Nem tudom, nem vagyok egészen biztos abban, hogy mi is történ” – mondta ezzel kapcsolatban a finn.

„Az autó nem reagált a gázadásra, de aztán megoldódott, úgyhogy nem volt komoly probléma. Persze nem ideális, ha az ember megáll a pályán, de végül megoldódott.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!