Räikkönen: Nem fog változni a kapcsolatom Vettellel

Fotó: Scuderia Ferrari
Fotó: Scuderia Ferrari
Kimi Räikkönen úgy véli, barátságuk Sebastian Vettellel semmiben sem változik majd amiatt, hogy különböző csapatokban fognak versenyezni 2019-ben. 

Kimi Räikkönen úgy véli, barátságuk Sebastian Vettellel semmiben sem változik majd amiatt, hogy különböző csapatokban fognak versenyezni 2019-ben. 

Räikkönen és Vettel között remek csapattársi kapcsolat alakult ki a Ferrarinál töltött idő alatt – habár már korábban is jól kijöttek egymással, de Vettel 2015-ös csatlakozása óta még inkább erősödött köztük a barátság.

A finn pilóta nem aggódik amiatt, hogy bármi változna a baráságukat illetően, biztos benne, hogy továbbra is sűrűn fognak beszélgetni és együtt utazni.

„Biztos vagyok benne, hogy sokat fogjuk látni egymást” – mondta Räikkönen. „Nem változott a dolog azóta sem, hogy először láttuk egymást, és nem hiszem, hogy bármi változna attól, hogy nem egy csapatban leszünk.”

„Barátok maradunk, és biztos vagyok benne, hogy néha együtt utazunk majd és látni fogjuk egymást.”

 

Kapcsolódó cikkek

A Ferrari már Bakuban előrelépést vár

Mattia Binotto, a Ferrari F1-es csapatfőnöke elárulta, még nincsenek teljesen tisztában azzal, hogy mi okozza az istálló idei, vártnál gyengébb szereplését.

Kukába a papírformával, jön az Azeri Nagydíj!

Hétvégén következik az Azeri Nagydíj, amely mindenben ellentmond az F1-es városi pályákkal szemben felállított hiedelmeknek: eddig csak izgalmakat, előzéseket és fordulatokat láthattunk Bakuban!

Vettel: 2020 végéig biztosan maradok

Sebastian Vettel, a Ferrari F1-es pilótája úgy érzi, még ereje teljében van, ami a versenyzést illeti, így egyelőre nem gondol a visszavonulásra.

Friss hírek